De mest fascinerende grafiske eventyrene til iOS for iPhone og iPad

Nedsenket

IOS App Store skjuler et bredt utvalg av spill for iPhone, iPad og iPod touch. Denne gangen vil vi anbefale en liste med de mest spektakulære grafiske eventyrspillene på iOS. Noen av dem er eldre og andre er helt nye. Men de er alle fascinerende!

Old Man’s Journey

Denne tittelen ble nylig tildelt som et av de best designede spillene i App Store, og forteller en historie om vakre øyeblikk i livet, ødelagte drømmer og planendringer.

Brothers: A Tale of Two Sons

Et grafisk eventyr for iPhone og iPad som tar deg til å oppdage reisen som to brødre foretar seg for å redde faren. Fantastisk grafikk.

Never Alone: ​​Ki Edition

Never Alone: ​​Ki Edition forteller en rørende historie om Nuna, en ung mann fra Iñupiaq-folket i Alaska, og reven hans. Sammen må de oppdage opphavet til en farlig evig snøstorm.

Monument Valley 2

Monument Valley 2 kom nylig til App Store. Det er sant at det egentlig ikke er et grafisk eventyr som sådan, men dets fantastiske grafikk og dens vakre historie kan godt definere dette spillet i den kategorien.

Fortellinger fra grenselandene

Tales from the Borderlands er et ekstremt morsomt spill for iPhone, iPad og iPod touch. Du må kontrollere beslutningene som to karakterer tar, og dermed endre konsekvensene. Masse humor, god grafikk og et veldig godt laget eventyr.

Under vann: Miku and the Sunken City

Lite vet vi om dette nye grafiske eventyrspillet for iPhone og iPad fra iOS App Store, faktisk er det den eneste på denne listen som vi ikke har hatt muligheten til å prøve. Men vi har sett dets spill på video, og vi kan uten tvil si at det er fantastisk både på nivået av spillingen og på nivået av grafikk og fortelling. Ikke gå glipp av lydsporet.

Oceanhorn: Monster of the Uncharted Seas

Oceanhorn er “Zelda” av iOS, et grafisk eventyr der du må finne hemmelige skatter, reise over havet mellom mystiske øyer, møte alle slags skapninger og leve en magisk historie.

The Walking Dead: Michonne

Det er mange titler av The Walking Dead i iOS App Store, men vi ønsket å anbefale The Walking Dead: Michonne for å være et annet avdrag som en spin-off som forteller historien om en av de mest ikoniske karakterene i universet TWD.