Uncategorized

De mest klassiske spillene i historien vil komme til live på iOS

Dessverre, mange klassiske iOS-spill har blitt glemt i App Store. Men snart kunne de komme tilbake.

De fleste av de første spillene som ble utgitt på App Store for 10 år siden, var priset veldig lave. Den lave prisen hindret utviklere i å holde dem oppdaterte.

Nå har Eli Hodapp, en dataspillanalytiker, laget en ny oppstart som heter GameClub med det eneste formål å gi ut de mest klassiske iOS-spillene til App Store.

Det kan interessere deg | De beste retro-spillene for iPhone og iPad

Snart vil du kunne spille dine favoritt-klassiske iOS-spill

Eli Hodapp vil delta sammen med Oliver Pedersen og Dan Sherman i App Stores retur av flotte klassikere. Gjennom årene, med utviklingen av iOS, mange klassiske spill forsvant. I dag er mange av disse spillene ikke spillbare på nåværende iPhone- og iPad-modeller.

Men GameClub ønsker å skaffe midler for å oppdatere disse klassiske spillene og gjøre dem tilgjengelige for alle iOS-spillere igjen. Eli Hodapp snakket om “App-ocalipsis” av de klassiske spillene:

“Den siste reningen av iOS-spill kom i forbindelse med utgivelsen av iOS 11, som ikke lenger ble støttet av 32-biters applikasjoner.”

I følge Eli Hodapp vil utviklerne møte en serie veldig spennende utfordringer for å få disse klassiske iOS-spillene til live igjen. Først må de introdusere endringer for å rette opp kompatibilitetsfeil med operativsystemet og prosessorarkitekturen. I tillegg vil også andre designendringer måtte gjøres for å støtte nye skjermstørrelser og oppløsninger.

Det er foreløpig ikke klart hvilke spill som vil returnere til App Store med GameClub. Det som er klart er at vi vil ha det skummelt å spille disse klassikerne igjen.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK