contadores Skip to content

De nye iPadene og de nye iPhonene kommer ikke samme dag

Noen rykter sier at Apple forbereder seg på å lansere nye versjoner av iPad, iPad Mini og iPhone i fellesskap. Selvfølgelig vil dette gjøre presentasjonshendelsen til en av de viktigste for selskapet de siste årene, men det virker ikke så sannsynlig at de sammen lanserer iPad Mini 2, iPad 5, iPhone 5S og iPhone Mini. eller lave kostnader.

Årsaken er ganske åpenbar: produksjon. Apple har en tendens til å ha problemer med å produsere til en høy nok hastighet til å dekke den opprinnelige etterspørselen etter produktene sine. Hva om de bestemte seg for å lansere alle disse nye iDevices?

ipad-mini-2-ipad-5

Til tross for noen rykter, virker det lite sannsynlig at iPad 5 og iPad Mini 2 treffer butikker på samme dag som iPhone 5S og iPhone Mini

Muligens ville de ødelagt salget, men det er også veldig mulig at de ikke var i stand til å dekke den høye etterspørselen som oppstod innledningsvis. Noe som kan få dem til å miste salget eller til og med skape et visst “unsafety”Blant forbrukere.

Apple kan øke antallet leverandører og produsenter som samarbeider med dem for å gjøre noe som dette, selv om det vurderes forsiktig som selskapet vanligvis følger når de velger nye partnere, virker det ikke som noe som kan skje så snart. Eventuelt en slik beslutning vil kreve tid for testing med nye leverandører og starte med produksjonen av noe mindre populært produkt.

Det er snart et år siden Apple oppdaterte iPad- og iPhone-serien. Vi vet at nye produkter kommermen vi vil mest sannsynlig se forskjøvede utgivelser og kunngjøringer.

event-apple

I fjor kunngjorde Apple iPhone 5 12. september og begynte å selge den den 21. iPad 4 og iPad Mini ble introdusert 23. oktober og ankom butikker 2. november. Det er å si, iPhone-serien og iPad-serien ble lansert med mer eller mindre halvannen måned mellom hverandre.

Interesserer deg: Alle iPhone 5-nyheter

Som de sier i Phonesreview, det virker klart at lanseringen av iPad 5, iPad Mini 2, iPhone 5S og iPhone Mini vil skje separat. Muligens vil vi se et arrangement for de to iPhone-modellene (ledsaget av iOS7) i september og et annet arrangement i oktober eller november der de nye iPadene vil bli kunngjort.

Selvfølgelig var lanseringen av alle disse nyhetene en felles overraskelse og kunne muligens gjøre presentasjonsarrangementet til et av de mest imponerende i selskapets historie. Men logistikk regler og det har vi følelsen Apple ville ikke være i stand til å svare på den enorme etterspørselen hvis lanseringen skjedde samme dag.

Hvilke av disse produktene vil du ha mest? Hvilken ønsker du å vite med en gang?