De olympiske lekene er forsinket, men med Sonic kan du glede deg over dem på din iPhone

sonic

Hvem skulle fortelle oss for noen måneder siden, da vi fortalte deg at det offisielle OL-leken skulle lanseres i mai, at vi ville være i den situasjonen vi er i. Han COVID-19 har forstyrret alle massive begivenheter, og OL i Tokyo 2020 har blitt forsinket med ett år.

Det offisielle spillet har imidlertid fortsatt på vei og Nå tilgjengelig i App Store å laste ned, og kommer fra hånden til SEGA og en av de mest kjente karakterene: Sonic. I løpet av årene har disse offisielt lisensierte spillene i de olympiske leker fulgt med på de forskjellige utgavene av dette sports showet. Det første av kampene dukket opp i anledning OL i Beijing i 2008, og derfra har tradisjonen blitt opprettholdt. Nå tar de spranget til mobile enheter som iPhone og iPad.

Sonic i OL nå tilgjengelig

Til tross for at du er et spill basert på OL og vant medaljer ved å konkurrere på nettet mot spillere fra hele verden, vil du ikke bli kvitt Dr. Eggman, som vil fortsette å gjøre tingene sine.

Bli med Sonic og vennene hans og utforsk Tokyo med dem. Dr. Eggman gjør tingene sine for Tokyo og Sonic, og vennene hans må redde byen og de olympiske lekene. Konkurrer i de olympiske begivenhetene, vinn medaljer og møte endelige sjefer mens du nyter det fantastiske Tokyo med Sonic og vennene hans

  • ¡Konkurrer i olympiske arrangementer for hele familien! Få seieren med veldig enkle kontroller! Mange arrangementer å velge mellom, inkludert begivenheter som debuterer i Tokyo 2020! Velg mellom olympiske arrangementer eller spesielle “Extra (EX)” -hendelser med den morsomste spillmekanikken. Gå for fullt! Gå for gullet!

  • ¡Kom over deg selv og resten av verden! Utfordre spillere fra hele verden! Vis hva du er verdt. Kan du nå førsteplassen i klassifiseringen og få gullmedalje?

  • ¡15 olympiske arrangementer du kan glede deg til! 100m, 400m hekk, spydkast, bueskyting, karate, hopp, olympisk skyting, sportsklatring, gjerder, trampoline, hammerkast, bordtennis, langhopp, BMX og badminton.

Spillet kan lastes ned gratis, men for å låse opp bestemt innhold må vi gå gjennom boksen gjennom integrerte kjøp. Til tross for at OL har blitt forsinket, du kan glede deg over de tradisjonelle testene på din iPhone eller iPad takket være Sonic.

Tabla de contenidos