De siste ryktene foran WWDC 2013, forsinkelser fremover

WWDC 2013, 10. juni kl. 18:00 spansk tid

Det er bare en dag igjen til forventet åpning av WWDC 2013 og teknologielskere er ivrige etter å vite hva Apple bringer oss. Tim Cooks grunntoner er planlagt til mandag 10. juni klokken 18:00 (spansk tid).

I forspillet til denne hendelsen, slutter ikke de siste ryktene å vises på teknologiforum og telefonnettsteder. Som dere alle vet er dette et veldig etterlengtet stevne fordi Apple endelig vil avsløre det nye iOS 7, revisjonen av operativsystemet som vil debutere en fullstendig ombygging av brukergrensesnittet, og mulige nyheter som iRadio, streamingmusikktjenesten som tar sikte på å konkurrere med Pandora og ekvivalenter.

Iphone 6

Nyhetene når det gjelder maskinvare i WWDC 2013 vil fokusere på det nye Iphone 5s, er det foreløpig ikke klart hva det vil bli kalt, men hvis det er kjent at det vil være en ombygging av den nåværende Iphone 5, og iPad 5, som vil gi en betydelig reduksjon i vekt og volum uten å miste skjermoverflaten.

Det ser imidlertid ut til at det vil være en rekke forsinkelser når det gjelder maskinvare. Og det er at inntil for noen dager siden ble det tatt for gitt at Apple skulle presentere det nye Iphone 6, med en nesten fullstendig gjennomgang av designen. Også den ettertraktede iPad Mini 2 med netthinneskjerm, med en startpris nær $ 250, noe som ville være en revolusjon i Apple-økosystemet. Disse produktene vil sikkert kunngjøres, men den siste informasjonen antyder at de kan bli forsinket i den planlagte lanseringsdatoen. Dermed iPad Mini 2 med netthinnevisning ikke ville komme ut før på slutten av året, sannsynligvis til jul, mens Iphone 6 vil gå til de første månedene av 2014. Lanseringsdatoen for jeg ser, Apples pluggbare klokke, ser enda lenger bort.

Heldigvis er det bare noen timer igjen til å komme ut av tvil, og disse blir artikler og blogginnlegg om analyse av virkelige produkter og ikke på spekulasjoner, rykter, sladder, osv. … at selv om de gir oss rom til å fantasere, kan de forårsake alvorlige skuffelser hvis de til slutt ikke dukker opp.

Følg med på PlanetaRed.com i morgen fordi vi vil holde deg informert om alle detaljene som blir presentert på WWDC 2013 som starter kl 18:00 spansk tid.