De verste dingsene i 2013

Når året er i ferd med å ta slutt, er det umulig for oss å ta farvel med det uten å anerkjenne de som har vært gjennom 2013 de verste dingsene som er solgt over hele verden. Iveren som denne artikkelen er laget med, er ingen ringere enn å vise hvordan høyteknologi ofte styres mer ved å selge i bulk enn effektivt å bidra til folks liv.

Finlux 65F8200-T

Selv om det virker vanskelig å tro, er det flere dingser fra 2013 som ikke hjalp mye, og som uten frykt for å ta feil kunne vi klassifisere som “fiasko” i henhold til salgsnivået det hadde, aksept av samfunnet og funksjonaliteten de leverte. Hvis du ved en tilfeldighet har kjøpt noen av de som vi vil liste nedenfor, kan du la oss kommentere deg for å veie den og forsvare produktet for andre brukere som planlegger å kjøpe den.

Finlux 65F8200-T

Dette er en veldig stor TV, en som med sine 65 tommer gjør at alle elskere av filmer og videospill blir forelsket, men når de gransker det litt mer, demonstrerer det visse svakheter som ikke kan tilgis med tanke på konkurransen i sektoren.

Med en pris nær $ 1.975 for å endre, er det en TV som virker billig for antallet tommer den tilbyr sammenlignet med alternativene presentert av merker som Sony, Panasonic, LG og Samsung, men hva er det her som ikke gjør det vi ser? Bildekvaliteten er ikke sammenlignbar med noen som koster dobbelt så mye. Skalingen som er laget av bildet, er ærlig talt “brutal”, de dårlige synsvinklene der du ser på dem og bakgrunnsbelysningen er ganske enkelt inkonsekvent.

Neste gang vi skal kjøpe tv, la oss ikke la oss forføre med bare tomme. Mange ganger vil det være et bedre alternativ å se en mindre skjerm, men med et bilde som er av ekte kvalitet.

Sony qx10

Sony qx10

Sony er et av de selskapene som ikke bare investerer i å lage teknologi, men også i å innovere med det, det er derfor det virker underlig for oss å måtte plassere det på et sted som dette, men det fortjener det. Selskapets kameradivisjon er veldig kjent over hele verden og et eksempel på innovasjon for mange. Med Alfa A7 var det den første som laget en CSC-modell i full ramme, og det var også et av de mest bemerkelsesverdige kameraene i 2013, men kameraets QX10-objektiv var ikke et treff som levde opp til det.

Objektivet er en sylinder som tilpasser seg kameraet, det er virkelig som et kamera, men uten en sensor, skjerm eller kontroller. Problemene med Sony-produktet ble utsatt i forbindelse, begrensning av kontroll og dårlige resultater med hensyn til hva det kostet og hva som var forventet av det.

Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy Fame

Dette 2013 var et år med overgang for mange, og hvorfor ikke si det, også for de som ønsket å modernisere telefonen sin, men ikke var villige til å bruke en stor sum penger, så de ønsket en billig mobil. Slik kom vi til denne etableringen av Samsung, som ble antatt å være et lite under, det endte med å være synd når man sammenlignet med Motorola-mesterverket, Moto G. Med utgivelsen av Moto G på markedet, Fame det skal ganske enkelt slutte å bli produsert.

Hvis vi leter etter en grunnleggende telefon og av dårlige materialer, ville et alternativ være Galaxy Fame, som har en svak forfatning og også en ekstremt liten skjerm. Grensesnittet er, dårlig, dårlig og følelsen for berøring skuffende fra første minutt.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Det er rart, men igjen har vi et produkt “Galaxy” på listen over dårlige dingser fra 2013 Hvorfor? I dette tilfellet fordi den forventede smartytelsen med høy ytelse ikke var det. Om et øyeblikk kunne det bli et objekt av verdi, interessant og til og med ønskelig av mange, men virkeligheten var sterkere og det ble tydelig på veldig kort tid at den virkelige nytten av et produkt som dette ikke eksisterer i mange menneskers liv.

Noen av problemene er at ladningen varer om dagen, den er dyrere enn den virkelig kan bidra til en persons liv, ved lanseringen viste den ikke noe interessant. Et annet problem er at det har tilkoblingshindringer med telefonene, og det er derfor vi så mange prøver å synkronisere den med mobilen sin uten gode resultater. Samsung Galaxy Gear 2 oppnår muligens det som denne utgaven ikke kunne, men for øyeblikket er spillene imot.