De viktigste teknologiske virkemidlene snakker om iPad Mini Retina

De første vurderingene av iPad Mini Retina kommer

IPad Mini Retina er allerede til salgs. Apple overrasket tabletten og fanget oss alle av vakt, inkludert forfattere og teknologikritikere som hadde evalueringsenhetene i sin besittelse. Så alle mediene har vært raske med å publisere sine anmeldelser om det nye nettbrettet fra Cupertino-selskapet.

retina-ipad-mini

Vi ønsket å se på anmeldelser av de viktigste mediene over hele verden. Hva vil disse store ekspertene si om det nye 7,9-tommers nettbrettet som eplebedriften har lansert? La oss se det!

CNET (Scott Stein)

Det fine med iPad Mini Retina er at den legger til en utmerket høyoppløselig skjerm Det konkurrerer med iPad Air, en mye raskere prosessor, og topper den med forbedret WiFi og LTE, pluss et batteri som varer like bra eller bedre enn fjorårets iPad Mini.

Det dårlige med iPad Mini Retina er at prisen Det starter på 399 dollar, godt over konkurransen, og legger til mer lagring og LTE, noe som gjør det enda dyrere. Det mangler Touch ID-fingeravtrykssensoren til iPhone 5s.

growth-ipad-mini-retina

Sluttresultatet er at den nye iPad Mini Retina på en eller annen måte reduserer iPad Air til en mer kompakt enhet uten å ofre praktisk talt noe. Det er dyrere enn før, men også det er den perfekte lille nettbrettet.

The Verge (David Pierce)

For noen brukere kan det å spare penger være det beste: Nexus 7 er et flott apparat for å lese og se på film, og så lenge Google Play har appene du trenger, er det verdt å vurdere å kjøpe.

Hvis du vil ha et nettbrett som vil vare deg lenge og hjelpe deg med å utforske og vokse, er iPad Mini Retina et trygt valg. Du betaler $ 170 mer for å få tilgang til 450 000 apper, mest designet for iPad. Android kan ikke komme i nærheten av iOS-økosystemet på nettbrett.

Kablet (Christina Bonnington)

unboxing-ipad-mini-retina-15

IPad Mini Retina er akkurat den typen produkt vi forventer av Apple. Veldig bra utseende, en skjerm med høy oppløsning der du trenger et forstørrelsesglass for å finne pikslene og enestående ytelse. Dette er iPad Mini som skulle ha kommet ut i fjor, Men hei, bedre sent enn aldri.

PCMag (Sascha Segan)

Apples største bekymring er at nettbrett fra konkurrenter i det lille nettbrettmarkedet er mye billigere og også er gode enheter.

vi betaler ekstra $ 170 for å få tilgang til iOS-applikasjonene i stedet for Android-apper. Hvis du er en iPhone-bruker, eller blir tiltrukket av de eksklusive iOS-applikasjonene (som Infinity Blade, iWorks eller noe annet) Investeringen er nok verdt det, men jeg synes disse appene ser bedre ut på iPad Air. Hvis det du leter etter er å bruke de vanligste applikasjonene, surfe på internett og spille av og til, kan du få et flott nettbrett for mye mindre penger.

ipad-mini-netthinne

Laptot Mag (Mak Spoonauer)

For 100 dollar mindre enn iPad Air får du den samme skjermoppløsningen og A7-brikken, pluss en mer kompakt design. Mens jeg foretrekker fargemetningen og svarte nivåene på iPad Air-skjermen, tilbyr iPad mini Retina mye for mindre penger.

På den annen side kan du få en Kindle HDX ($ 229) og en Kindle Fire HD ($ 139) for prisen på iPad mini Retina ($ 399), og du vil fortsatt ha penger til overs for noen applikasjoner. Grunnen til at jeg synes iPad mini Retina er verdt forskjellen, er på grunn av Apples apper, en større, skarpere skjerm, bedre design og mye lengre batterilevetid. Vanligvis, iPad Mini Retina er markedets beste mellomstore nettbrett.

Når de kommenterer iPhonehacks, ser det ut til at alle er enige: iPad Mini Retina er det beste nettbrettet på markedet for 7-tommers nettbrett, men prisen er ganske høy. Hva er din mening?