Dekorasjonselskere, dette er ditt nye favorittspill!

Denne uken har vi valgt et annet spill, men det er ikke av den grunn at vi skal slutte å savne det. Vi skal til historien om en butler som heter Austin, sannheten er at en applikasjon basert på denne typen karakter fortsatt er noe nysgjerrig. Vi presenterer deg Homescapes.

Dette spillet er utviklet av det russiske selskapet Playrix, som er et mobilt spillutviklingsselskap som ble grunnlagt i 2004. Spillene deres, noen som Township, Fishdom og hageanlegg har alltid vært blant Topp 50 apper for iOS siden lanseringen.

Dette selskapet er et team bestående av mer enn 350 fagpersoner fra hele verden. Kvaliteten på produktet er det som betyr mest for dem, og det viser, siden det har utviklet seg dette spillet av topp kvalitet.

Du må hjelpe Austin butler med å gjenopprette varmen og prakten i familiens fantastiske herskapshus. Kom inn: Mange opplevelser venter på deg så snart du krysser terskelen!

Slå fargerike kombinasjonsnivåer for å pusse opp og dekorere herskapets rom, og låse opp flere og flere kapitler i den spennende familiehistorien. Hva venter du på? Kom inn og føl deg som hjemme!

Spillfunksjoner

● En unik spillestil: kombiner og bytt brikker mens du hjelper Austin med å pusse opp huset!

● Interiørdesign: du bestemmer stilen på dekorasjonen av huset.

● Spennende og morsomme kombinasjonsnivåer, med unike power-ups og eksplosive kombinasjoner!

● Et stort og vakkert herskapshus. Oppdag alle dens hemmeligheter!

● Fantastiske karakterer – Se hvordan de lever og samhandler på spillets sosiale nettverk.

● Et nydelig kjæledyr: vi introduserer deg for en lodne og rampete kattunge!

● Inviter Facebook-vennene dine til å hjelpe deg med å skape den mest behagelige atmosfæren i hjemmet!

Homescapes spilles gratis, selv om noen av dem også kan kjøpes. Hvis du ikke vil bruke denne funksjonen, kan du deaktivere den i menyen Begrensninger på enheten.

Vi håper du liker det, vi har elsket det og for å fortelle sannheten, den som fordyper seg i historiene om huset, vil gi Austin mange gleder. Vi venter på deg neste uke i denne seksjonen. Vær god mot Austin!

Tabla de contenidos