Dele Alli Challenge har utviklet seg, se hvordan den nye virale utfordringen er

Hvis det er en utfordring som har blitt moteriktig de siste ukene, er det Gi Alli Challenge. Men det er at nå har den utviklet seg til en annen ny viral utfordring enda mer komplisert som vil utfordre alle brukere til å prøve det og se om de kan gjøre det.

Alle prøver Dele Alli Challenge, et morsomt spill som har blitt veldig populært på Instagram og andre sosiale nettverk fra a fotballspiller som gjorde den gesten for å feire et mål oppnådd med teamet ditt.

Hvis gesten som Dele Alli Challenge har å gjøre med allerede er komplisert i seg selv, siden den ikke er så lett som den ser ut og bilder, og når du prøver å etterligne den, nå mye mer komplisert versjon at noen har kvalifisert seg som Dele Alli Challenge-ekspertnivå.

Bilde - Dele Alli Challenge har utviklet seg, se hvordan den nye virale utfordringen er

Mer komplisert viral utfordring

Det har vært det samme spiller deleDet er her navnet på denne utfordringen kommer, den som har vist en mer “ekspert” avansert versjon av hans gest som har vært kjent over hele verden i noen uker nå gjennom et nytt fotografi.

30-dagers sangutfordringen blir viral på Instagram Stories

Hva har brukere gjort? Vel igjen prøve å etterligne ham for å se om de har nok smidighet i fingrene for å få den nye versjonen. Sjansen er stor for at du ikke får den på første forsøk, men flere senere.

Som vi allerede har nevnt, virker det i bilde enkelt, men når du prøver å gjøre det selv eller noen viser det for deg, vil du finne at det faktisk er vanskelig å gjøre. Og er at denne virale utfordringen har blitt veldig populær i det siste.

Bilde - Dele Alli Challenge har utviklet seg, se hvordan den nye virale utfordringen er

Sannheten er at du må ha en ganske betydelig fleksibilitet i fingrene fordi ikke alle kan få det til, det er heller ikke farlig som andre. Faktisk har det dukket opp flere veldig morsomme memer som refererer til dette faktum, med “ødelagte fingre” og mer lik den.

Vil den Gi Alli Challenge? Muligens ikke, og dette er den siste versjonen av viral moteutfordring fordi det er praktisk talt umulig å fortsette å lage mer umulige figurer med fingrene på hendene.

“1 + 1 x 1 x 1 + 1, vil du vite hvordan du skal svare på dette?”, Den nye utfordringen på Instagram

Tabla de contenidos