Den 12,9-tommers iPad kunne presenteres neste oktober

De siste ryktene indikerer at iPad Maxi kunne bli presentert på våren, selv om oktober høres høyere ut

Ryktene om en 12,9-tommers iPad De har fått styrke siden de ble hørt første gang i mai, til og med noen medier har allerede våget å kallenavne det som “iPad Maxi”. En server er mer overbevist av navnet “iPad Pro”, på grunn av å respektere nomenklaturen som selskapet har brukt så langt.

Utvilsomt fikk ryktene et stort pålitelighetsøkning i juli, da Wall Street Journal gjentok disse ryktene. Til nå følger ryktet banen fulgt av alle de som har endt opp med å bli fremtidige Apple-produkter.

Til tross for at det ikke er kjent noen spesifikke data om fremtidens enhet, er et faktum som motsier et rykte som tydet på det produksjonen av den 12,9-tommers iPad ville allerede startet, synes en stor del av de spurte forbrukerne å være interessert i en større iPad.

ipad-12,9-inch

Selv om Digitimes ikke alltid er den mest troverdige kilden til informasjon, har det noen ganger vært riktig om et fremtidig epleprodukt. For øyeblikket antyder mediene at den 12,9-tommers iPad vil bli produsert av Quanta Computer-selskapet, slippes i oktober og dets viktigste forretningsfokus vil være fokusert på utdanningsmarkedet.

Med tanke på Apples forpliktelse til utdanningsmarkedet, fokusere den ryktede iPad Maxi for å utnytte innholdet i iBooks Store og annet pedagogisk innhold fra App Store gir mye mening. Imidlertid vil utdanningsmarkedet bare være et av målene som Cupertino vil forfølge.

ipad-12,9-inch-1

Ryktene tyder også på at en større iPhone vil vises i mai i to størrelser: 4,7 og 5,5 tommer.

Når det gjelder utgivelsesdatoer for iPad Maxi, kunngjorde noen rykter om at vi allerede ekko en enhetslansering tidligere i år, spesielt om våren. Det virker imidlertid usannsynlig at Apple vil bryte det tradisjonelle året med produktfornyelse, spesielt med tanke på klagene som ble dannet med lanseringen av iPad 4.

Som påpekt i 9to5Mac går det også rykter om utgivelsesdatoene til en større iPhone som plasserer den i mai måned. Dette vil dukke opp i 2 størrelser: en 4,7 tommer og en 5,5 tommer. Uten tvil vil det være et klart grep for å dekke det svært vellykkede phablet-markedet.

skjerm-iphone-6

Hva synes du om disse ryktene? Hvilken grad av troverdighet gir du dem?