Den 9,7-tommers iPad Pro er nå tilgjengelig i Spania

Den 9,7-tommers iPad Pro er nå tilgjengelig i Spania

Det har knapt en uke siden keynote der Apple introduserte verden for iPhone SE sammen med 9,7-tommers iPad Pro, blant annet. I motsetning til 4-tommers smarttelefon, 9,7-tommers iPad Pro er nå tilgjengelig i Apple Store i Spania.

Fra i dag kan du reservere iPhone SE i Apple Store i vårt land, så vel som i andre etablissementer som Fnac. Men, Apple har bestemt seg for å ta andre skritt med den 9,7-tommers iPad Pro og har unngått å åpne en reservasjonsperiode å lansere den direkte på markedet.

iPad Pro 9,7 tommer.

Så hvis du tenkte å få den nye 9,7-tommers iPad Pro Nå kan du løpe til en Apple Store for ikke å gå tom for det og være en av de første som har den i hendene. Selv om du foretrekker det, kan du også kjøpe gjennom Apple Store Online.

Den 9,7 “iPad Pro kommer overraskende på Apple Store i Spania

Sannheten er at ankomsten til den siste generasjonen av Apples 9,7-tommers nettbrett i vårt land har overrasket alle, og det er at selskapet forventet å følge de samme trinnene som med iPhone SE. Det har knapt gått en uke siden den offisielle presentasjonen og iPad Pro 9.7 ”er nå tilgjengelig i Apple Store i Spania.

iPad Pro 9,7 tommer.

Prisen er ikke akkurat billig, men det er absolutt ikke et hinder slik at mer enn en kommer nærmere kjøp av den nye 9,7-tommers iPad Pro. Her lar vi deg en liste med alle tilgjengelige modeller og prisene til hver enkelt, i tilfelle det hjelper deg hvis du er i tvil om hvilken av alle du skal velge.

9,7-tommers iPad Pro-modeller og priser

  • WiFi 32 GB – € 679
  • WiFi 128 GB – € 859
  • WiFi 256 GB – € 1.039
  • WiFi + Cellular 32 GB – € 829
  • WiFi + Cellular 128 GB – € 1 009
  • WiFi + Cellular 256GB – € 1.189

Husk at alle 9,7-tommers iPad Pro-modeller er tilgjengelige i fire farger: Space Grey, Silver, Gold og Rose Gold. Når det gjelder levering, brukere som kjøper den nye iPad Pro gjennom Apple Store Online det vil ta 3-5 arbeidsdager å motta den hjemme, mindre enn en uke!

Hva synes du om den 9,7-tommers iPad Pro? Planlegger du å få tak i ham? Hvilken modell og farge? Fortell oss i kommentarene!