Den beste appen for å følge BBVA Soccer League 2014/2015 på iPhone

Følg BBVA Football League 2014/2015 fra din iPhone med de beste applikasjonene

Vi må innrømme at når sommeren kommer, spesielt for oss som liker fotball, er det noe som gjør oss triste. Ja, jeg snakker om slutten av fotballsesongen som kommer til å gi en hvile (fortjent) til alle spillerne som trenger å komme seg etter en krevende kampanje. Selv om det er sant at i år har lVenter til begynnelsen av 2014/2015 BBVA Football League har blitt ganske livlig med feiringen av verdensmesterskapet i Brasil.

Men for de som allerede savner å oppleve spenningen hver uke med favorittlaget sitt og oppleve hjertestoppende kamper med vennene sine, ikke fortvil, fordi Professional Soccer League (LFP) er i ferd med å starte. Det er faktisk bare to dager igjen til den nye ligasesongen starter (forrige kamp i morgen fredag ​​i den spanske Super Cup-finalen). Og utnytter denne muligheten, tror vi at det er et godt tidspunkt å gjennomgå og oppdatere applikasjonene du skal følge minutt for minutt med spill, nyheter, klassifiseringer og alt som omgir sportskongen.

apps-liga-bbva-2

Hvis du er en av disse fansen av de virkelige, som føler fargene på laget sitt, kan du ikke gå glipp av noen av disse applikasjonene på smarttelefonen din som vil gi deg muligheten til å følge alle nyhetene fra fotballens verden og BBVA Soccer League 2014/2015 i streng direkte. Vil du vite hva som er de beste alternativene som er tilgjengelige i App Store for å følge denne nye sesongen? Fortsett med oss ​​så forteller vi deg det.

De beste applikasjonene for å følge BBVA Soccer League 2014/2015 fra vår iPhone

Profesjonell fotballiga

I dette tilfellet er det offisiell anvendelse av Professional Football League. Riktignok har denne appen gått gjennom gode og dårlige tider, men etter å ha mottatt noen oppdateringer begynner den å ta igjen ligaen den representerer. Det har forbedret brukeropplevelsen kraftig og det har lagt til innhold som forhåndsvisninger av kampene, rapporter, bilder i nesten sanntid, etc. Det gir også muligheten for sette opp tilpassede varsler slik at du ikke går glipp av noen detalj av favorittlaget ditt: tidsplaner, mål, kort, innbytter, skader osv.

Appen gir oss muligheten til å få tilgang Live kommentar til kamper, 3D-mål, tidsplaner, resultater og stillinger av Liga BBVA, Liga Adelante, Copa del Rey, Champions League og Europa League. Ganske komplett, ikke sant? Du kan laste ned applikasjonen slik gratis fra App Store.

Livecore

Dette er en enkel, men veldig effektiv applikasjon. Det eneste det tilbyr oss er live resultater og stilling men det har et stort poeng i sin favør: at du kan følge opp med oppdateringer i sanntid ethvert spill som spilles når som helst et sted på planeten. Fra Madrid – Barça til en vennskapskamp i den litauiske ligaen. I tillegg inkluderer det også hockey, basketball, tennis og til og med cricket. Fordi det ikke alle ender med fotball, vel?

Du kan laste ned denne applikasjonen fra App Store slik helt gratis.

365Scores

Dette er en annen ganske kjent app og har blitt noe av det viktigste for “fotballfans” og sportselskere generelt. 365Scores tilbyr flere tilpasningsalternativer, blant annet muligheten til å velge favorittlagene dine og ligaer for å se alt relatert til dem på hovedsiden. I tillegg til fotball (hvor du kan velge ligaer fra hele verden, inkludert tredje divisjon i Spania), kan vi også se resultatene fra basketball, tennis, håndball (inkludert ASOBAL League), amerikansk fotball, rugby … Det inkluderer også nyhetsseksjon og muligheten til å kommentere kamper live for de som liker å være koblet og dele sin mening med andre.

365Scores er tilgjengelig for gratis nedlasting gratis fra App Store.

AS League Guide 2014/15

I tillegg til å ha sin egen søknad, der vi har mulighet for følg alle sportsnyhetene for øyeblikket, har sportsavisen AS nettopp gitt ut den nye applikasjonen av League Guide. Den nye appen lover å tilby alle Første divisjonsspillere og lagdata og de viktigste europeiske ligaene med en konstant oppdatering, slik at du ikke går glipp av signeringer i siste øyeblikk. Kanskje er ulempen det tilbyr ikke live resultater, selv om du for det kan fortsette å oppdatere hovedappen din

Applikasjonen er tilgjengelig i App Store for deg last ned gratis.

MERKE

Dette er en annen av veteranapplikasjonene som er mest kjent av brukere har permanente oppdateringer på jakt etter en bedre brukeropplevelse. BRAND-applikasjonen vil tillate oss å velge vårt favoritt første eller andre team for å se og kjenne all informasjonen deres på et fremtredende sted i appen. Det inkluderer et bredt utvalg av nyheter, det gir oss live resultater, klassifiseringer og kalender for 30 forskjellige konkurranser av fotball, basketball, motor, sykling … Også legger den til en del av “andre direkte” der vi har muligheten til å følge de siste nyhetene om alt som ikke er live-kamper.

Uten tvil er den som ikke følger resultatene og siste nyhetene om favorittlaget hans fra smarttelefonen, fordi han ikke vil, for som vi har sett i dette innlegget er det mange alternativer å gjøre det. Vi er bare to dager fra starten av det som for mange er den beste fotballigaen i verden, og det er ingen bedre måte å oppleve det på enn å glede seg over det med dine venner og familie foran fjernsynet, men hvis du dessverre ikke har muligheten til å se et spill , sikkert disse appene som gutta fra MovilZona har delt vil få deg ut av litt problemer.

Du kan selvfølgelig også holde deg oppdatert med de siste nyhetene og finne ut alle nyhetene om BBVA Football League fra det offisielle nettstedet.

Hva synes du om disse appene? Hvis du kjenner til et program som bør være i denne listen, kan du skrive det i kommentarfeltet nedenfor, uten tvil vil du være veldig nyttig for andre fans av kongesporten.