contadores Skip to content

Den beste måten å prank kalles iFart Pro

Hvis du er en kjedejoker og dine venner og familie allerede vet alle vitsene dine, kan du gi den en vri med denne applikasjonen. Mobile enheter hjelper oss i våre dager til å gjøre mange ting, og nå har de også blitt det beste verktøyet for pranking.

Faktisk Du kan finne noen apper for å spille pranks i App Store, men uten tvil en av de beste for øyeblikket er iFart Pro. Selv om det kan virke som en absurd applikasjon, er sannheten at da den nådde App Store i 2008, klarte den å stige til nummer 1 1. juledag det året, en stilling som den beholdt i flere uker.

ifart-pro-ios-2

Senere var han i topp ti i mer enn et år, og nå, i anledning sitt syvende jubileum, ønsket skaperne å fornye søknaden helt, slipper sin hittil største oppdatering. Så la oss ikke henge lenger, og la oss se hvilke nyheter det gir.

Hva er nytt i den siste versjonen av iFart Pro

Skaperne av iFart Pro sier at stress er en av de tingene som forårsaker mest medisinske problemer, blant annet og at det bare er en internasjonalt anerkjent lyd som er i stand til å lindre den. Og den lyden er ingen ringere enn farts, hvor applikasjonen har en bred katalog.

En annen nyhet inkludert i den nyeste versjonen av iFart Pro er muligheten for å registrere din egen flatulens. Ja, mens du leser det, kan du spille inn dem med applikasjonen og deretter spille dem av for å spille pranks på dine venner og familie.

ifart-pro-ios-3

På den annen side må vi kommentere det iFart Pro har forskjellige morsomme fart lydpakker, fra kjente sanger, lydspor til film … Velg den du liker best og latter!

Ikke bare vitser lever mennesket …

Det må sies at iFart Pro ikke er et program som bare brukes til å spille pranks, det kan også være nyttig hvis noen stjeler mobilenheten din. Når tyven prøver å bruke smarttelefonen din, kommer den inn i en sløyfe med lyder som du tidligere har valgt, utsetter deg.

ifart-pro-ios-4

På den andre siden, Det er en funksjon som heter “sniktangrep” som i følge deres egne skaper kan redde livet ditt. Som et eksempel sier de at hvis du en dag befinner deg mellom en skyting og skurkene nærmer deg, kan du åpne applikasjonen, velge en lyd, stille tidtakeren og plassere mobilen på et strategisk sted, og gi deg tid til å flykte.

Dra fordel fordi iFart Pro er nå tilgjengelig for så lite som € 1,99, mens den vanlige prisen vanligvis er € 2,99. Den er kompatibel med iPhone og iPad med iOS 8.1 eller en senere versjon av systemet.