Den beste samlingen av juksekoder for iOS av 2019 som du bør prøve

Den beste samlingen av juksekoder for iOS av 2019 som du bør prøve

Vi har vært noen måneder i 2019, og det er sannsynlig at mange har skaffet seg en ny iPhone eller iPad og fremdeles ikke kjenner alle hemmelighetene som iOS skjuler. For alle av dem, og for dere som også har vært på Apple-plattformen en stund, bringer vi deg de beste triksene for å klemme iOS.

Det er det mange av dem gå upåaktet hen hvis ingen forteller deg detDe er ikke i noen bruksanvisning for iPhone og er heller ikke lette å finne. Så følg med for de beste triksene for iOS du finner dette i 2019.

11 viktige iOS-triks

Legg passord til hvilken som helst app

Apple inkluderer det ikke offisielt, men som vi fortalte deg for en stund siden, er det det et lite triks for å sette passord til alle iPhone-applikasjoner Takket være Time of use, en av nyhetene i iOS 12. For å gjøre det følger vi disse trinnene:

 • Vi er på vei opp Innstillinger> Brukstid og klikk på alternativet Bruk kode for “Brukstid”.
 • Vi introduserer passord som vi vil bruke.
 • Etter å ha satt koden, klikk på Alle enheter.
 • Klikk på Vis mer, vi velger appen som vi vil blokkere med et passord og klikke på Legg til grense nedenfor.
 • Du kan velge alle appene du vil blokkere med passord ved å klikke på Rediger apper.
 • Vi definerer en tidsbegrensning på Bare 1 minutt og klikk på legg til.

Markør på tastatur

Et av de beste iOS-triksene som mange ikke er klar over. Hvis du har skrevet en lang tekst på WhatsApp eller noen annen app, er det mulig det du tok feil på et tidspunkt. Det kan være litt vanskelig å komme tilbake til det nøyaktige punktet, men det få vet er at du kan gjøre tastaturet om til en styreflate og flytte markøren dit du vil ha det.

For dette, i hvilken som helst tekst, må vi bare gjøre det Trykk hardt på tastaturet på iPhone med 3D Touch, eller trykk og hold mellomromstasten. Nå kan vi raskt flytte dem gjennom det vi har skrevet.

Skjul bilder

Et annet lite kjent alternativ. Hvis vi ikke vil at noen skal se visse bilder når vi forlater iPhone eller iPad, har vi muligheten til å skjule dem. Vi må bare gå til et hvilket som helst bilde, Klikk på delingsikonet nederst til venstre og skyv den nederste raden til Skjul vises.

Bildene du skjuler vil være i et album som heter Oculto som vises nederst på Bilder-appen, det er veldig få som vet at de er der.

Åpne koblinger i en fane raskere

Dette er et veldig interessant triks, spesielt på enheter med store skjermer. Det er veldig vanlig at når vi gjør et internett-søk etterpå, ønsker vi å åpne flere lenker til forskjellige nettsteder. Normalt må vi hold lenken og klikk Åpne i bakgrunnen.

Det som nesten ingen vet, er det imidlertid Hvis du trykker på koblingen med to fingre, åpnes den automatisk i en ny fane. Et triks som når du oppdager at du ikke lenger vet hvordan du skal leve uten det.

Vis Safari-faneikoner

Som standard i Safari ikoner for de forskjellige nettstedene er deaktivert. Disse ikonene kan være veldig nyttige for å identifisere nettsider når vi har mange faner åpne, spesielt på iPad.

Men det gode er at de kan aktiveres enkelt, vi må bare gå til Innstillinger> Safari> Vis ikoner i faner. Fra nå av vil de vises.

Få tilgang til favorittbildene dine, eller de fra et år siden, raskt

Mange iOS-triks er skjult under snarveier med 3D Touch, Dette er en av dem. Mange apper har en fane med forskjellige alternativer når vi trykker på det sterkeste ikonet. Men Bilder-appen inneholder virkelig interessante alternativer.

Ja vi trykker sterkt på Bilder-ikonet Vi har mulighetene til å gå direkte til favorittbildene våre eller gå til bildene vi tok for et år siden. En perfekt måte å minne om våre beste minner.

Legg folk til et notat for alle å se

Apple inkluderer flere applikasjoner som støtter samarbeidsredigering, noe som betyr at flere kan se og redigere det dokumentet fra enhetene sine. Apples kontorpakke bestående av Pages, Numbers og Keynote støttes, men Notes-appen også.

For å dele et notat med andre brukere slik at de kan se det, må vi bare gjøre det Klikk på “+” som vises over, og del det med et av alternativene som vises.

Reduser lysstyrken under minimum

Et annet skjult triks av iOs som veldig få kjenner, minimumsstyrken på iPhone- eller iPad-skjermen kan reduseres ytterligere. Vi forklarte det trinn for trinn for noen dager siden, men vi fortalte deg raskt:

 • Vi kommer til å Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet.
 • Klikk på Vision-delen Skjerminnstillinger.
 • Nederst aktiverer vi alternativet Reduser hvitt punkt.
 • Det vises en stolpe der vi kan justere hvor mye prosentdel vi ønsker å redusere lysstyrken.
 • Vi går tilbake til Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet og klikker på Rask funksjon.
 • Vi velger Reduser hvitt punkt.
 • For å senke lysstyrken må vi bare trykk 3 ganger låseknappen.

Flytt flere apper samtidig

Nok et av de uunnværlige triksene. Å flytte applikasjoner over iOS-skjermene er vanligvis litt utmattende hvis vi går en etter en, men det er et triks å flytte flere på en gang og legg dem for eksempel i en mappe.

Her forklarer vi det nøye, men i utgangspunktet må vi det trykk og hold på et ikon, flytt det til siden og nå med en annen finger og uten å slippe det første ikonet trykker du på de andre appene at vi vil flytte.

Ring om hjelp med en hånd

Et veldig interessant alternativ å rringe veldig raskt. Hvis vi trykker på sideknappen 5 ganger, ringer iPhone til en nødkontakt som vi har fikset. Hvis vi trykker på sideknappen og en volumknapp en stund, vil den ringe nødetatene.

For å aktivere og redigere disse alternativene på vår iPhone går vi til Innstillinger> SOS-nødsituasjon.

Les skjerm

Hvis du har vanskeligheter med å se skjermen eller bare ønsker at iPhone skal lese en nyhet fra et hvilket som helst nettsted, kan du gjøre det med funksjonen som leseskjerm. Vi må bare ta turen opp Innstillinger> Generelt> Tilgjengelighet> Les> Les skjerm. Nå for å lese hva som vises på iPhone eller iPad må vi bare sveipe med to fingre fra toppen av skjermen.