contadores Skip to content

Den endelige versjonen av iOS 6.1 kunne snart komme

Siden november i fjor har Apple sendt fire forskjellige versjoner av iOS 6.1 til utviklere. Alle disse betaene har forbedret denne versjonen av operativsystemet, og nå har ryktene begynt at Apple allerede tester den femte betaen av iOS 6.1, en versjon som kan ende med å bli den endelige versjonen som distribueres til brukerne.

iOS 6.1 kan komme til kompatible enheter ganske snart

Endringene i iOS 6.1 er for det meste mindre, men det vil fortsatt være et nytt trykk for enheter som bruker dette operativsystemet (iPad, iPhone, iPad mini og iPod touch).

De mest bemerkelsesverdige endringene til iOS 6.1 er muligheten for å kjøpe kinobilletter gjennom Siri (takket være Fandangos tjenester, selv om det bare vil fungere i USA) eller en ny melding der nye brukere ber om å etablere svar på en serie med sikkerhetsspørsmål når du setter opp iCloud-kontoen din på en enhet første gang.

I tillegg inkluderer iOS 6.1 også en nytt kartutviklingssett. Takket være dette vil utviklere kunne integrere applikasjonene sine bedre med iOS-kart, og for eksempel vil de kunne søke etter termin fra selve tredjepartsapplikasjonen. Dermed kunne utviklere for eksempel gjøre det mulig for dem å søke etter “kaféer” fra applikasjonene deres og kartprogrammet for å vise oss kafeene i nærheten og litt informasjon om dem.

For øyeblikket er det ingen omtrentlig dato for utgivelsen av denne nye versjonen, selv om det forventes at den vil komme innen kort tid og at den vil være kompatibel med iPhone 5, iPhone 4 / 4S, iPhone 3GS, iPad 4/3/2, iPad mini og også femte og fjerde generasjon iPod touch.

Selv om Apple ikke har foretatt ytterligere endringer på de fire første betafeltene foreløpig, er det alltid mulig at den neste inkluderer noe nytt, selv om vi ikke vil vite det før selskapet distribuerer det til utviklerne.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Appleinsider