contadores Skip to content

Den fjerde betaen for utviklere av iOS 11 er nå tilgjengelig

iOS 11

Med den nye iOS 11-oppdateringen, brukere vi kan begynne å glede oss over nye funksjoner som er perfekte for å forbedre vår produktivitet, og fremfor alt vår erfaring med Apple mobile enheter. I tillegg vil vi også ha muligheten til å se fornyelsen av visse deler av systemet, som utvikler seg for å møte utfordringene som konkurransen gir. Blant sistnevnte er for eksempel Siri.

I slekt | De 7 tingene Siri gjør i det nye kortet fra The Rock and Apple

I dag Det ble gitt ut en annonse om noen av funksjonene veiviseren hadde oppnådd gjennom årene, med Dwayne Johnson som hovedstjerne. Men med iOS 11 vil rollen som denne funksjonen vil ha bli enda større. Ikke bare på grunn av ankomsten til HomePod, men på grunn av forbedringene den vil få når det gjelder maskinlæring. Og dette er bare en av nyhetene i denne flotte oppdateringen.

Estetikk begynner å tilpasse seg ønsket fra betabrukere

iOS 11 nye iPad Dock.

Men dette har bare begynt, og det er veldig sannsynlig at Apple fremdeles holder noen overraskelser for dine nye produkter. Foreløpig kan vi bare se endringene som betasammensetninger mottar. Den fjerde, i dette tilfellet, inkluderer noen endringer i varsler, så vel som nye ikoner for apper som Notater eller Påminnelser, blant andre nyheter. Selvfølgelig vil vi også finne korreksjoner for noen av feilene som har blitt dratt nedover tidligere versjoner.

Det kan interessere deg | Sarahah, det virale sosiale nettverket du kommer til å bli hekta på

Denne nye beta-oppdateringen er nå tilgjengelig for utviklere registrert i programmet gjennom en OTA som du kan laste ned gjennom Innstillinger. For øyeblikket er det ikke tilgjengelig for det offentlige programmet, selv om det forventes at det ikke vil ta for lang tid å lansere, kanskje et par dager, slik vi er vant til.

Og du, hva liker du mest med iOS 11?

via | 9to5Mac