Den fjerde offentlige betaen av iOS 12 er nå tilgjengelig for alle

Nylig kunne vi se hvordan den femte utvikler-betaen av den siste oppdateringen til Apples mobile enheter, iOS 12, kom, som kommer til å tilby alle brukere en mer polert opplevelse enn noen gang. Med det var ankomsten av en ny samling for det offentlige betaprogrammet overhengende, og endelig kan vi nå laste ned det alle brukerne som er registrert i det og som har den tilsvarende profilen på enheten vår.

Denne nye samlingen ser ikke lenger ut til å integrere nye funksjoner, men begrenser seg ganske enkelt til å eliminere feilene som er funnet i tidligere versjoner, takket være samarbeidet fra de som prøver dem og som deler tilbakemeldinger med Apple gjennom den tilsvarende appen. Til slutt møtes vi litt over en måned fra neste store arrangement Apple, der selskapet forventes å kunngjøre den offisielle lanseringen av oppdateringen.

For alle de som ennå ikke har prøvd disse oppdateringene, og som føler en viss interesse i dem, kan du enkelt installere dem gjennom programmets nettsted (du må få tilgang til den med din iPhone eller iPad), logge inn og laste ned konfigurasjonsprofilen korrespondent. Imidlertid bør du vite at de er versjoner under utvikling kan forårsake store problemer på enheten din. Forsøk å lage en sikkerhetskopi gjennom iTunes før du starter denne prosessen.

Det kan interessere deg | Apple vil i iOS 12 inkludere en funksjon for å rapportere spam-anrop

Nå er det opp til deg om du vil begynne å teste de siste nyhetene som kommer med den nye versjonen av systemet, og som du kan sjekke her, eller om du venter på lanseringen i september sammen med den nye produktlinjen av selskapet. I alle fall håper vi at du liker det, og at du forteller oss om dine erfaringer med den nye programvaren utviklet av Apple gjennom våre sosiale nettverk.