Den første betaen av iOS 10.3.3 for utviklere ankommer

beta iOS 10.3

Vi har allerede sett for noen dager siden hvor viktig det er å holde teamene våre alltid oppdatert. Tusenvis av datamaskiner over hele verden ble berørt av en datamaskine som utnyttet en stor sårbarhet som imidlertid hadde blitt lappet måneder tidligere. Dette vi du har husket at det ikke er så komplisert å holde enhetene våre tryggeDet gjelder å ha litt sunn fornuft.

I slekt | Apple publiserer den offisielle utgivelsen av iOS 10.3.2 for iPhone, iPad og iPod

Når det gjelder Apple kan det ikke ha skjedd noen hendelser i omfanget av det siste cyberattacket, men det betyr ikke at det ikke vil skje i fremtiden. Av denne grunn tenker selskapet alltid på å lansere nye versjoner av iOS, og det er at systemene våre ikke er ugjennomtrengelige, slik at de krever kontinuerlig kontroll. I dette tilfellet er det begynnelsen av lanseringen av første beta-versjon av iOS 10.3.3.

Apple fortsetter å forbedre iOS-sikkerheten

beta iOS 10.3

Som vi alltid forteller deg i disse tilfellene, Denne typen versjoner er designet for å bringe små revisjoner og sikkerhetsoppdateringer til publikum., så det forventes ingen større endringer i dem, faktisk har ikke endringsloggen for denne nye versjonen blitt rapportert ennå. I alle fall, hvis noen endring dukker opp, vil vi informere deg som alltid fra iPad med en ny oppføring slik at du kan vite det så snart som mulig.

Det kan interessere deg | Instagram kopierer Snapchat-filtre på nytt

For alle de som er interessert i å laste ned den nye versjonen, du kan gjøre det fra Innstillinger hvis du tidligere har registrert enheten din som en del av betas-programmet for utviklere. Hvis du ikke får tilgang til dette programmet og fremdeles vil risikere enheten din, kan du registrere deg i det offentlige betaprogrammet, der oppdateringen vil bli publisert i løpet av de neste timene.

Og du, er du villig til å delta i denne typen testprogrammer?

Kilde | MacRumors