contadores Skip to content

Den første oppdateringen av Super Mario Run kommer, med en ny spillmodus

Selv om det har sådd mange tvil i lanseringen, er det ingen som tviler på at Super Mario Run har vært en suksess i hans første levedager. Det er ikke sikkert at Pokémon GO har fanget opp, men det er klart at til tross for dette, er tallene i spillet virkelig håpefulle.

Og for øyeblikket ser det ikke ut til at dette kommer til å stoppe, og det er det Nintendo har allerede begynt å integrere noen av funksjonene at brukerne ber om tilbakemeldinger. Dagens oppdatering viser interessen som Nintendo har for å opprettholde spillet sitt, noe vi håper det vil opprettholde i noen år, spesielt av brukere som allerede har betalt de 10 euro.

Kjør mot vennene dine uten å miste billetter med Friendly Race

Vennlige løp i Super Mario Run

For ikke lenge siden kommenterte vi litt på stillingen som Nintendo var i angående tilleggsinnholdet i Super Mario Run. Disse hadde for øyeblikket nektet å introdusere nye kart eller modus for spillet, i det minste i nærmeste fremtid.

Imidlertid har dagens oppdatering brakt oss en hyggelig overraskelse. Og nå kan vi spille Friendly Races mot vennene som vi har lagt til Super Mario Run, uten å måtte bruke racerbilletter. Skjønt, ja, det vil være en grense for løp som vil bli gjenopprettet over tid.

Nå er det lettere å koble spillet ditt til Facebook

I tillegg til denne nye spillmodusen, kan vi finne en annen “ny” funksjonalitet (eller kanskje en kritisk feil løst) også relatert til venner, selv om det denne gangen har å gjøre med hvordan vi fant dem. Før, en av Facebook-vennene våre må ha installert applikasjonen slik at den kan knyttes til kontoen, er dette imidlertid ikke lenger nødvendig, så vi kan være klar over fra begynnelsen av om vi har noen venner som løper løp gjennom soppriket.

Oppsummert fant vi en god oppdatering for å starte reisen etter Super Mario Run riktig. Nå det gjenstår bare for Nintendo å fortsette å jobbe slik i spillet, hvis mulig uten å belaste mer enn det brukerne allerede har belastet.