Den første salgsdagen til Nexus 7 beviser at det er etterspørsel etter et 7-tommers nettbrett

Den første salgsdagen til Nexus 7 beviser at det er etterspørsel etter et 7-tommers nettbrett

Talsmenn for ideen om at Apple ikke skulle lansere en iPad mini fordi det ikke er noe marked for små nettbrett, kanskje de bør vurdere sin stilling på nytt. Mange forhandlere har rapportert at det er de raskt tømme Nexus 7-aksjene.

For de som er noe uklare, Nexus 7 er den nye Google Tablet. Med god maskinvare og en veldig stram pris, € 199, er det mange som tror at Google-teamet kan ta bort markedsandeler fra iPad.

Reuters-byrået melder at flere av de beste forhandlerne i USA, inkludert Game Stop, Staples og Sam’s Club, raskt har solgt alle Nexus 7-er som ble laget i den opprinnelige reserven:

GameStop sa på fredag ​​at den allerede hadde solgt sine to første Nexus 7-oppdrag, og at enheten hadde fått fantastiske anmeldelser.

På den annen side lister Sam’s Club og Staples enheten som utsolgt i nettbutikkene sine siden fredag. ”

Vi får se om Nexus 7 kan opprettholde denne populariteten over tid. Amazons Kindle Fire var også veldig vellykket de første dagene etter lanseringen, men dette bleknet etter hvert.

Imidlertid ser denne røringen som Google har forårsaket med sin Nexus 7 ut til å ha vekket Apple. Etter et år med rykter om muligheten for at Apple hadde en 7-8-tommers enhet i sine laboratorier, ser det ut til at endelig, etter den nesten avgjørende bekreftelsen på Bloomberg og Wall Street Journal, på slutten av året vil vi ha en iPad Mini på markedet.

Vi venter alle på å se hva oppfinnerne av iPad har laget, enheten som startet et marked som til da ikke eksisterte, og som nå har blitt et av hovedmarkedene for maskinvareprodusenter.

Hva tror du? Tror du den første suksessen til Nexus 7 vil fortsette i lang tid?

Likte du artikkelen? Del det med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner på begynnelsen av det. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadBlog