Den første Samsung med fleksibel skjerm, presentasjon på noen få dager

Prototype av den første Samsung med en fleksibel skjerm

Samsung har nesten bekreftet den første smarttelefonen med fleksibel skjerm. Dette kan skje i løpet av de neste dagene eller ukene. Nå er det på tide å begynne å snakke om maskinvaren og lage de første spekulasjonene om denne spesielt forventede og forsinkede enheten ved flere anledninger på grunn av kontinuerlig forsinkelse i utviklingen av fleksible skjermer.

I følge kilder nær produksjonskjeden, fleksibel skjerm Den vil ha en oppløsning på 720p og en 4,7-tommers diagonal, en firkjerneprosessor støttet av 2 GB RAM, og et 8-megapikselkamera med dobbelt LED-blits. Hvis vi ser på dette, er det verken mer eller mindre enn den samme maskinvaren som er til stede i en Samsung Galaxy S3 bortsett fra spørsmålet om RAM og prosessoren som kan være enda kraftigere (selv om den nye Snapdragon 800 fra Qualcomm utelukkes i denne forbindelse).

Når det gjelder programvaren, virker det som Android 4.3 Den vil være tilgjengelig umiddelbart, men siden vi fremdeles snakker om spekulasjoner, må vi vente på den offisielle presentasjonen, selv om det ser ut til at det ikke vil gå for lang tid siden det spekuleres i at det kan bli presentert neste uke. Satser noen på det Samsung Vil denne terminalen med en fleksibel skjerm bli presentert veldig nær presentasjonen av de nye iPadene av Appe som også er på vei ned? Alt er for å dekke rivalen.