Den første Video Unboxing av den nye iPad Air vises

Den første Video Unboxing av den nye iPad Air vises

IPad Air er endelig i salg!

Hundrevis av mennesker har stått i kø ved dørene til Apple Stores rundt om i verden for å få en iPad Air. Den nye modellen forener all kraften i A7-brikken med lettheten og tynnheten i Mini-formene. Resultatet er et 9,7-tommers nettbrett med en prosessor som er 87% raskere enn den forrige modellen og tilbyr uendelig bedre grafikk.

unboxing-ipad-air

Litt etter litt oppfylte folk ritualene hver natt i Apple Store på lanseringsdagen, det vil si du venter, distribusjon av kort som valgte modellen, frokost på Apples bekostning, dans fra ansatte og det forventede øyeblikket med å skaffe seg den nye iPad Air. En gang i hendene våre, er det to alternativer for å åpne den i butikken, og hjelpe oss med å konfigurere den, eller ta den med hjem. Det er mange mennesker som bestemmer seg for å åpne den hjemme, stille og lage en video slik at vi alle ser hvordan det føles å åpne en ny iDevice.

Dette har vært tilfelle for denne forbrukeren som har laget dette vakker, unperting veldig Cupertino stil. Du kan se dem i følgende video.

IPad Air skiller seg ut for sin tynnhet og letthet

Som du kan se, det som først tiltrekker oppmerksomhet, er den nye boksen. Svært lik iPad Mini overrasker Apple oss med en sak som er mye tynnere enn den gamle iPad. Som alltid, når boksen er åpnet, er det vi ser enheten. Denne teknikken er nå etterlignet av alle produsenter, det er en flott ting. Videoen, takket være Appleinsider, viser oss i detalj hvor tynn den nye Air erVi vet ikke hvor godt vektreduksjon har fungert før vi berører den, men designen er selvfølgelig perfekt.

ipad-air-schema

Som jeg har fått vite, har aksjen, i hvert fall i Madrid, ikke vært så stor som den så ut til å bli, og i noen bedrifter har det vært umulig å få tak i visse versjoner. Tim, er du sikker på at det kom til å bli jul til iPad? Hvis denne mangelen på aksjer utenfor Apple Store er sann, kan selskapets salg lide under julekampanjen.

Husk at Ikke alle spanske befolkninger har en Apple Store i nærheten. Til tross for dette, er det på dette tidspunktet fremdeles mulig å kjøpe en iPad Air gjennom Apple Store Online, så enten har salget ikke gått så bra som tidligere antatt, eller så er aksjen virkelig god.

Og du, har du kjøpt den nye iPad Air? Har du noen nyheter om tilgjengelig lager?