contadores Skip to content

Den første videoen av en iPad med iOS 7 vises

Vi vet ikke hvordan de har oppnådd det, men det ser ut til at det allerede er folk utenfor Apple som prøver en beta av iOS 7 for iPad. I videoen som følger med disse linjene kan vi se denne personen teste det nye operativsystemet på en tredje eller fjerde generasjon iPad.

Det ser ut som iOS 7 for iPad vil være veldig lik versjonen for iPhone eller iPod Touch. Apple har ikke gjort store forskjeller i versjonen for nettbrett, selv om hele grensesnittet selvfølgelig er tilpasset dimensjonene til denne typen enheter.

ipad-ios-7

Hvordan iOS 7 fungerer på en iPad med Retina-skjerm

Låseskjermen vises uten stolpenskyv for å låse opp“, Hjem-skjermen har dynamisk bakgrunn og ubegrensede ikonmapper, den har den nye multitaskingen, det nye varslingssenteret, AirDrop og selvfølgelig det nye kontrollsenteret (selv om det i dette tilfellet er forskjellig fra det vi hadde sett takket være Xcode 5-simulatoren, i dette tilfellet opptar den ikke hele bredden på skjermen, men har en design mer lik Notification Center). Selv om det ikke sees flere funksjoner i løpet av videoen, vil antagelig iPad-versjonen ha de samme funksjonene som iPhone- eller iPod touch-versjonen.

Når det gjelder ytelse, virker det som betaen til iOS 7 sett i videoen fungerer ganske greit, selv om den selvfølgelig har noen typiske feil av betaversjoner av et operativsystem (for eksempel uventede applikasjonsavslutninger).

I følge forfatterne av videoen er versjonen de viser på sin iPad en alfa-versjon, slik iPaditalia godt minner oss om. Dette betyr at det er en enda tidligere versjon enn betaen, så virkelig den versjonen som Apple slipper om noen uker vil være mye mer polert og med den bør vi oppnå enda bedre ytelse.

Vi vet ikke hvorfor Apple ikke har gitt ut iOS 7 beta for iPad sammen med iPhone-versjonen. Ved tidligere anledninger gjorde det det, så vi antar at på grunn av opprettelsen av det nye brukergrensesnittet, selskapet har fått en form for forsinkelse som har forhindret det fra å starte skjøteneller. Under presentasjonen kommenterte de at betaen for iPad og iPad Mini ville være ute om noen uker. Vi håper bare en ting, at denne forsinkelsen i lanseringen av beta ikke forårsaker en forsinkelse i utgivelsen av de endelige versjonene, både for iPad og for iPhone og iPod touch.