Den forventede Samsung Galaxy Alpha er nå offisiell

Endelig har ikke Samsung ventet på at IFA 2014 skulle presentere Samsung Galaxy Alpha. Den forventede high-end smarttelefonen er nå offisiell. Nedenfor ser vi alle spesifikasjonene, mange sammenfaller med ryktene og lekkasjene.

Samsung Galaxy Alpha har en 4,7 tommers skjerm med Super AMOLED-teknologi og en oppløsning på 1 280 x 720 piksler. Terminalens totale dimensjoner er 132,4 x 65,5 x 6,7 mm, og vekten på 115 gram.

Bilde - Den forventede Samsung Galaxy Alpha er nå offisiell

Potensielt får han endelig 1,8 GHz åttekjerne Exynos 5430-prosessor, som er ledsaget av 2 GB RAM. Når det gjelder intern lagring, har den 32 GB, uten mulighet for utvidelse.

Som forventet har Galaxy Alpha en pulssensor og fingeravtrykksleser. På sin side bakkamera er 12 megapiksler med LED-blits og fronten er på 2,1 megapiksler.

Den har et 1860mAh batteri, 4G / LTE-tilkobling, WiFi, Bluetooth 4.0 og GPS. Den kommer med Android 4.4 KitKat tilpasset av Samsung TouchWiz-grensesnitt.

Utformingen av Galaxy Alpha er en av de store nyhetene til de koreanske smarttelefonene. Kroppen er først innebygd aluminium, noe som den store konkurrenten Apple alltid har gjort. Uansett er Galaxy Alpha stort sett parret med polykarbonat.

Bilde - Den forventede Samsung Galaxy Alpha er nå offisiell

Bilde - Den forventede Samsung Galaxy Alpha er nå offisiell

Samsung Galaxy Alpha, pris og tilgjengelighet

Samsung har ganske enkelt presentert terminalen uten å oppgi eksakt tilgjengelighetsdato og pris. Vi vet bare at den vil være tilgjengelig i farger: blå, hvit, sølv, svart og champagne.

Det anses at prisen på Galaxy Alpha ligger mellom 500 og 600 euro, og når 150 land i løpet av neste måned av september.

Hva synes du om Samsung Galaxy Alpha? Det minner oss mye om iPhone.

Tabla de contenidos