Den fulle versjonen av Adobe Photoshop kommer på iPad i 2019

Den fulle versjonen av Adobe Photoshop kommer på iPad i 2019

For noen måneder siden dukket det opp et rykte om en fullversjon av Photoshop for iPad og Adobe gjorde det nettopp offisielt. Siden lanseringen av iPad har mange profesjonelle videoredigeringsapplikasjoner kommet, men ingen så kraftige som skrivebordsversjonen av Photoshop.

I dag er Adobe for Adobe MAX 2018-konferansen i Los Angeles og bare bekreftet ankomsten av det de har kalt en ekte Photoshop CC for iPad.

Ikke Photoshop for iPad, Photoshop på iPad

Adobe har mange iPad-redigeringsprogrammer. Er om spesifikke applikasjoner designet spesielt for Apple-nettbrettet med noen av Photoshop-funksjonene hver for seg.

Photoshop Express, Sketch, Mix og Fix er tilgjengelig på iPad, men neste år har vi også en fullversjon av Photoshop, en identisk versjon som den vi kan finne for macOS.

Adobe har avsl√łrt noen bilder av grensesnittet til den nye applikasjonen som vi kan se mange likheter med klassiske Photoshop. Den f√łrste versjonen vil ikke ha alle funksjonene, men den vil bli oppdatert for √• forbedre.

Adobe har demonstrert redigering av en tunge flerlags PSD-fil p√• en iPad Prouten store anstrengelser har de brukt effekter og endringer i sanntid. Integrasjon med Apple Pencil gj√łr appen mer effektiv, slik at du enkelt kan ber√łre, slette og duplisere objekter.

Det kan interessere deg | Bilder av den nye iPad Pro 2018 er lekket, og det er overraskelser

De har også hatt stor innvirkning på Creative Cloud, selskapets skyplattform som vil tillate deg få filene dine redigert og synkronisert på hvilken som helst enhet. På Adobes nettsted kan du finne mer informasjon om denne nye versjonen og dens utgivelsesdato, satt for 2019.

Apple forventes å avduke en ny iPad Pro i en hovednotat senere denne måneden, kanskje vi kunne se en liten Photoshop-demo på iPad.