contadores Skip to content

Den hemmelige Safari-funksjonen kjente du ikke

Safari er standard nettleser for iPhone, iPad og Mac, og selv om internettutforsker eller Microsoft Edge er veldig smerte, Apples native nettleser etterlater brukerne sine ganske fornøyde, som vanligvis ikke krever nedlasting av Google Chrome.

Og det er det, ikke la deg lure av det minimalistiske utseendet ditt, Safari er fullpakket med funksjoner som du kan finne både i ikonene og i de typiske iOS-snarveiene, for eksempel med 3D Touch eller med lange trykk. Ja, praktisk talt hver knapp har en tilleggsfunksjon, noe du oppdager ganske enkelt med daglig bruk. Eller lese triksene våre. I dag ønsker vi å vise deg en som du absolutt ikke visste.

Sikker du er kjent med oppdaterings- eller oppdateringsknappen. Ja, det er det ikonet med en sirkulær pil som er i øverste høyre hjørne, i navigasjonslinjen. Som du vet, trykker du på den for å oppdatere dataene på nettet du er på, ideell når tilkoblingen ikke er for god og det tar tid å laste.

Vel, du må vite at hvis du gjør det et langt trykk på denne knappen vil oppdage en tilleggsfunksjon. Du vil se så snart du gjør det at du kan laste inn skrivebordsversjonen, det vil si den versjonen som vi ser fra en datamaskin, noe veldig nyttig på visse optimaliserte sider hvis distribusjon er forenklet.

De beste Safari-triksene og snarveiene

Det som er lovet er gjeld. Safari er full av funksjoner som er lite kjent for vanlige brukereHer er noen få du ikke kan gå glipp av:

via | Cult of Mac