Den legendariske Legend of Zelda kommer til din iPhone

zelda-iphone

Videospillelskere er på hell. I tillegg til å glede seg over de allerede klassiske plattformene ps4, Xbox eller pc og nyheten til Switch, ser det ut som om utviklerne har oppdaget en blodåre i den lette bransjen til smarttelefonen og nettbrettet, spesielt det beste på markedet: iPhone og iPad. Det er grunnen til etter hits som Pokémon GO og Super Mario Run, The Legend of Zelda for iPhone kommer snart.

Bedre sent enn aldri, det er det Nintendo må ha tenkt, som hadde brukt år på å vurdere å ta spranget og ta smarttelefonmarkedet mer seriøst, noe det gjorde med Super Mario Run, Fire Emblem og i år lover The Legend of Zelda, som kunngjort av Wall Street Journal under tittelen Breath of the Wild.

Pokémon GO

I følge nyhetene Nintendo skal gi ut nytt Zelda-spill etter at Animal Crossing-versjonen kommer ut, noe som var planlagt i april i fjor, men som har måtte utsettes til andre halvår i år.

Så forutsigbart må vi vente til høsten på lanseringen av The Legend of Zelda. For øyeblikket, det er ukjent om det vil bli tilpasset som en 3D RPG som treffet som har feid spillkonsoller eller en 2D RPG for bærbare konsoller … eller til og med en hybrid av de to.

Noen kjente Nintendo-figurer

Men dette er ikke det eneste ukjente. Nintendo avventer mottakelse av både kritikere og publikum av “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” for Nintendo Switch, til en pris av $ 60 for å evaluere hvordan du vil tjene penger på The Legends of Zelda for iPhone.

Med Super Mario Run valgte de freemium-modus, slik at hvem som helst kunne spille til kostnad 0 noen få nivåer, men hvis du ville ha hele spillet måtte du betale 10 euro en gang. Med Fire Emblem var strategien hans imidlertid å gjøre mikrokjøp i spillet. Hva vil være den valgte metoden for The Legend of Zelda? Vi får vite det snart.

Via | 9to5Mac