Apple begynner å trekke iPad Pro før den forestående mars-lanseringen

Den matematiske teorien som viser at iPad Pro vil være 10,5 ″

Nyere rykter om nettbrettnytt i 2017 antyder at Apple jobber med en iPad Pro med skjerm uten sidekant. Andre rykter leker også rundt med muligheten for at Apple vil redusere størrelsen på grensene og integrere en berøringshjemmeknapp på skjermen.

iPad

Men uten tvil er ryktene som gir mer å snakke, relatert til størrelsene på fremtidig iPad Pro fra Apple. Selskapet vil lansere 3 nye iPad-modeller med forskjellige størrelser.

På denne måten vil Apple presentere (muligens i mars) en 9,7-tommers iPad Pro, en 10,5-tommers iPad Pro og en 12,9-tommers iPad Pro. Blant alle de nye modellene, ville den 10,5-tommers iPad være fokusert på bedriftsmarkedet.

Den matematiske teorien om den nye 10,5-tommers iPad

En 10,5-tommers iPad Pro vil kunne utføre absolutt de samme funksjonene som alle andre nettbrett fra det bitne eplefirmaet, men med en skjerm som er i samsvar med en litt interessant teori …

ipad

Analytikere følger denne forutsetningen i sin matematiske teori, nærmere bestemt Pythagorean teorem, beregningene kvadrer perfekt med en skjerm på størrelse med to iPad Mini. Denne nye 10,5-tommers iPad Pro ville ha nøyaktig samme oppløsning som 12,9-tommers iPad Pro, men den samme piksletettheten som iPad Mini.

iPad Pro

Andre rykter spekulerer i muligheten for en 10,1-tommers eller 10,9-tommers iPad Pro. Men Ming-Chi Kuo, den populære analytikeren, støtter 10,5-tommers iPad Pro-teori.

Uten tvil gir teorien om den 10,5-tommers iPad Pro mye mer fornuftig etter argumentet samlet via iDrop News. Størrelsen ville passe perfekt til de andre Apple-nettbrettmodellene.

iPad Pro

Som vi nevnte tidligere, Apples fremtidige iPad Pro kan redusere eller eliminere sidekantene og fjerne Hjem-knappen for å integrere en berøringsknapp med Touch ID-funksjon på skjermen.