Den mest futuristiske iPhone 6

iPhone 6 blir avslørt i sin mest futuristiske tilstand

Det har vært mange fans av Apple iPhone som har uttalt at de vil vente til neste år før de kjøper en ny telefon, da mange tror at det vil være i 2014 når vi ser de fleste endringene på enheten. I dag gir vi deg et veldig futuristisk design som godt kan være det alle forventet for den nye iPhon6.

Noen brukere har vært likegyldige overfor de nye smarttelefonene som Apple lanserte for noen uker siden, og har bestemt seg for å vente på lanseringen av Iphone 6 Vi vil gjerne at de skal ha rett, og Apple presenterer oss for en Iphone 6 like attraktivt som konseptet vi bringer deg i dag.

Det har vært mange rykter som antyder at Apple vil øke enhetens skjermstørrelse igjen med Iphone 6 og mange forventer noe rundt 4,8 eller 5 tommer. Designet du kan se på denne siden, tilbyr en kant-til-kant-skjerm.

Brukere kan også fokusere og zoome med en rask sveipe av fingeren, kontrollene er spredt over siden av telefonen. Han Iphone 6 De tilbyr oss er bygget med nye materialer som magnesium og en ny type skjermbeskyttelsesglass. Selvfølgelig er terminalen utstyrt med det nye Apple når det gjelder prosessorer.

Vi har også 64 GB intern lagring, og vi ser hvordan fingeravtrykkskanneren (TouchiD) er blitt forlatt til fordel for en øyeskanner, noe som det ryktes at Samsung jobber med neste år.

Liker du dette designet?