contadores Skip to content

Den mørke modusen til Google Chrome vil også nå websidene du besøker

For et par uker siden ga vi deg en liten tutorial for å aktivere Google Chrome mørk modus. For øyeblikket kan du bare se en del av grensesnittet farget i svart, men det er et spørsmål om tid før dette endres. I dag har vi veldig interessante nyheter om denne modusen og Google-nettleseren. Takk til koden til Chrome versjon 73 du kommer til å tro at dette mørk modus vil være mye mer avansert enn det vi ser akkurat nå. Ikke bare vil grensesnittet til selve nettleseren bli farget, men websidene vil også bli mørke for å forbedre navigasjonen.

Det gir ikke mye mening at menyene er i mørk modus og at resten av skjermen viser hvite farger. Dette er grunnen til at Chrome tester en ny konfigurasjon på motoren. Det er et system som endrer kontrasten radikalt og lar deg se nettstedene du besøker i mørk modus.

Alle nettsteder i mørk modus takket være Google Chrome

Google Chrome

Det er viktig å forklare at du ikke er den første til å oppnå noe som dette. Samsungs nettleser har gjort noe lignende med mørk modus og websidene du åpner i noen tid. Google Chrome vil gjøre det på en noe annen måte, selv om dette vil være fullstendig gjennomsiktig for brukeren. Det er mer, ikke engang de nåværende nettstedene må gjøre endringer for å kunne visualisere med den mørke modusen til Chrome, nettleseren vil gjøre alt arbeidet.

Folkene på XDA avslørte for et par uker siden at Android Q har et lignende system for å tvinge alle appene til å bli vist i mørk modus. Det ser ut til at Google satser stort på det og ønsker at i løpet av de kommende månedene kan hele grensesnittet til mobilen vår være svartere enn hvit.

For øyeblikket vet vi ikke når vil denne Chrome-funksjonen bli distribuert i den stabile versjonen, selv om noen brukere allerede kommenterer at den vil være klar for nettleserversjon 74. Til å begynne med vil den være tilgjengelig på alle enheter som kjører applikasjonen, og tvungen mørkemodus kan sees på alle nettsteder du besøker, inkludert denne, ProAndroid.com.

Kilde | 9to5google