contadores Skip to content

Den neste Apple blyanten kunne komme i svart

Svart epleblyant

I mange år tilbyr Apple sine enheter i forskjellige nyanser, det hele startet med den fargede iMac, fortsatte med iPod-serien og er fremdeles veldig til stede i iPhone eller iPad. Imidlertid tilbehør som AirPods eller Apple Pencil har alltid kommet i uberørt hvit.

I lang tid har vi ventet på svarte AirPods, men foreløpig er det noe som ikke har skjedd. Noe lignende har skjedd med Apple-blyanten, den første og andre generasjonen av iPad-pennen har bare vært tilgjengelig i hvitt, men et nytt rykte indikerer at fargen svart snart kan være et alternativ.

Er det svart Apple-blyant på dette tidspunktet?

Vi har ikke hørt ingen rykter om en tredje generasjons Apple PencilDen nye iPad Pro trenger den virkelig ikke. Så kanskje Apple kunne oppdatere den nåværende modellen med en ny svart farge i stedet for å gi ut en ny generasjonsmodell, selv om det kanskje ikke gir mye mening.

Denne Twitter-kontoen, Mr. White, lekker ikke vanligvis detaljer om fremtidige Apple-produkter, selv om den har delt flere maskinvareprototyper ved flere anledninger, hvorav noen har vært nøyaktige og andre ikke. Så det Vi kan ikke vite om disse ryktene vil bli ekte eller ikke.

Svart epleblyant

Det kan interessere deg | Neste i iPad-serien: 10,8-tommers iPad 2020 og 9-tommers iPad mini

Ved andre tanke ville det være veldig rart for Apple å bare lansere en svart Apple Pencil 2 uten å introdusere noen andre nyheter. En annen annen ting ville være for Apple å presentere en ny tredje generasjon Apple blyant og svart farge var et alternativMen bare å kaste den samme Apple blyanten i en ny farge gir mye mening, ikke en strategi Apple har brukt tidligere.

Selv om det er en liten mulighet, ligner den som Apple brukte med iMac Pro i romgrå farge som fulgte med Magic Keyboard og Magic Mouse i svart. Hvis Apple vil presentere en ny iPad Pro, med det ryktet mini-LED-panelet, og det den svarte Apple Pencil var et eksklusivt tilbehør til denne modellenDet passer oss mer, selv om det ikke er noe Apple har gjort i iPad-serien.

Vi får se om på slutten av året, som er når de nye iPadene med mange nye funksjoner forventes å bli presentert, denne nye modellen av Apple Pencil endelig kommer, selv om vi gjør det, forhåpentligvis inkorporere noen av innovasjonene som Apple har patentertfor eksempel skjermer eller berøringssoner på selve Apple Pencil. Det gjenstår bare å vente.