Samsung Galaxy Bloom: filtrada una imagen que revela su diseño

Den neste Samsung Galaxy Fold vil ikke ha Snapdragon 865

For noen dager siden kunne vi bekrefte datoen for Unpacked 2020, en hendelse der Samsung Galaxy S20 vil bli presentert, og også den andre sammenleggbare telefonen fra firmaet, den første i katalogen som har en skalltype nedleggelse. I morges tok vi med deg en video som viste oss det konseptuelle designet til denne telefonen, som allerede ble sett på virkelige bilder for noen uker siden. Også, I dag mottar vi nyheter om dets interne egenskaper, og ikke alt er så utrolig som vi trodde.

Teknologien til å felle telefoner er dyr, vi har sett den i alle modellene som kom ut på markedet i løpet av 2019, men Motorola-razr lærte oss at hvis vi vil ha en lavere pris enn flaggskip folding, må du senke nivået på egenskapene. Vi vil se noe lignende i følgende Samsung Galaxy Fold, selv om det i dette tilfellet, vi vil fortsette å ha funksjoner på høyt nivåDe vil bare ikke leve opp til flaggskipene i 2020.

Neste Galaxy Fold kommer med Snapdragon 855 prosessor

Som rapportert i dag av Ishan Agarwal på sin Twitter-konto, den neste Samsung Galaxy Fold (som vi ennå ikke vet det endelige navnet), vil ikke ha den siste Qualcomm-prosessoren inne, Snapdragon 865, men heller ikke den Exynos 990, som vil være tilsvarende for 2020 innen Samsungs prosessorer. Slik dette filteret forteller oss, vil telefonen komme med Qualcomm Snapdragon 855 i alle markeder (Det kommer ingen Exynos-versjon).

sammenleggbar samsung-telefon

Derfor vil den andre foldetelefonen fra Samsung komme med en intern makt som den første, og selv om den ikke vil være opp til det beste på markedet, ja det vil være den kraftigste muslingetelefonen, langt over Motorola razr. Med den konfigurasjonen har den neste Samsung Galaxy Fold ingen konkurranse i markedet. Det er riktig at det ikke vil være den kraftigste, men det kommer ikke til kort og vil fortsette å dra nytte av bretteknologi.

I tillegg til dette har Ishan Agarwal også bekreftet det vil ha et 10 megapiksler frontkamera. Vi antar at det vil være det samme som vi ser i telefoner som Samsung Galaxy Note 10, og som vi sannsynligvis også vil se i Samsung Galaxy S20. Når det er sagt, er vi sikre på at vi herfra og frem til presentasjonen den 11. februar, vil vite mer detaljer om den neste Samsung sammenleggbare telefonen.