free estadisticas Saltar al contenido

Den neste WhatsApp-oppdateringen ville gitt forskjellige endringer

abril 27, 2020

For noen dager siden snakket vi på iPadizate om muligheten for at WhatsApp lar deg lese PDF-er og Word-dokumenter i ikke så fjern fremtid. nå, Det forventes at den i sin neste WhatsApp-oppdatering vil føre med seg forskjellige endringer, inkludert en ny design av grensesnittet og videosamtaler.

WhatsApp er den mest brukte direktemeldingsapplikasjonen i verden, selv om det aldri har vært preget av å oppdateres raskt for å tilpasse seg nyheter. De siste ukene har vi imidlertid blitt overrasket med flere oppdateringer for å legge til støtte for raske svar og 3D Touch, blant annet.

WhatsApp redesign.

Det neste trinnet som guttene til WhatsApp bør ta er redesign applikasjonen for å tilpasse designen til iOS 9. Denne redesigningen betyr ikke nødvendigvis at de må inkludere nye funksjoner, mye mindre, det kan bare være basert på en endring av estetikk i grensesnittet.

Noen skjermdumper antyder mulige endringer i WhatsApp-grensesnittet

Foreløpig er det ingenting bekreftet, men noen skjermbilder som har blitt lekket av nettverket, viser en endring i WhatsApp-grensesnittet. De viser flere interessante ting, for eksempel det flere alternativer for å samhandle med en kontakt vil være inkludert utover å sende en melding.

WhatsApp redesign.

På den annen side forventes det å inkludere et nytt alternativ for å sjekke statusen til WhatsApp-tjenesten direkte fra applikasjonen, mens han nå viderekobler oss til sin offisielle Twitter-profil for å se om alt fungerer som det skal. Og ikke nok med det, dette nye alternativet vil advare brukeren når tjenesten faller, noe som mange sikkert vil sette pris på.

Utgivelsesdatoen for denne versjonen av WhatsApp er ukjent.

For øyeblikket er det ikke kjent når denne nye versjonen av WhatsApp for iOS 9 kan utgis., men muligens vil det måtte vente noen måneder. Hvis vi ser tilbake ser vi hvordan når Apple ga ut iOS 7, sendte meldingsappen store endringer i grensesnittet, men for å glede seg over dem tok det oss omtrent tre måneder fra de første bildene ble lekket.

Mens den tid kommer når WhatsApp oppdateres, ser vi hvordan andre konkurrerende applikasjoner fortsetter å vokse og legge til interessante funksjoner litt etter litt. Dette vil være tilfellet med Telegram, for eksempel en applikasjon som fra tid til annen blir oppdatert for å inkludere forbedringer.