contadores Skip to content

Den nye 9,7-tommers iPad Pro vil koste deg minst 599 dollar

Vi har gode og dårlige nyheter. Du kjenner allerede den dårlige, som tittelen på denne artikkelen indikerer Den nye 9,7-tommers iPad “Pro” vil handle for 599 dollar. Opptil 100 dollar mer enn grunnprisen på iPad Air 2 da den kom ut!

Den gode nyheten er at Apple mest sannsynlig ikke vil lansere en 16 GB iPad for denne modellen. Så i det minste kan vi velge mellom 32 GB eller 128 GB lagringskapasitet.

ipad air 3

Så hvis basisprisen (32 GB-modellen) vil koste 599 dollar (kanskje 589 € eller 599 €), 128 GB-modellen vil sikkert koste € 779, etter prisforholdet til tidligere Apple-mobile enheter.

En “billigere” iPad SE

Siden vi fikk vite at den nye iPad som Apple vil presentere i løpet av noen dager, ville ha en Smart Connector, visste vi allerede at det ville være et nettbrett som ligner på iPad Pro, men til en lavere pris. Med denne markedsføringsstrategien, Apple ønsker å bringe denne teknologien til alle, og ikke bare for profesjonelle, som tilfellet var med den gigantiske iPad Pro, et nettbrett dedikert til produktivitet.

Bilde: 9to5macBilde: 9to5mac

Under det mulige navnet på iPad “Pro” og dens samme egenskaper, den nye 9,7-tommers iPad med Wi-Fi vil ramme markedet for 599 dollar. Men prisen vil stige til 899 dollar på 128 GB modeller med Wi-Fi + Cellular.

Den nye iPad-en blir presentert sammen med iPhone SE mandag 21. mars, og selvfølgelig kan du følge alle nyhetene om keynote Apple fra iPadizate.

Apple kunne fortsette sin produktserie “Air” i september

Ankomsten til den nye 9,7-tommers iPad trenger ikke å ha noe å gjøre med iPad Air-modellene, snarere ville det være et spesielt nettbrett. Husk det tilbyr ikke virkelig nye funksjoner, siden den integrerer de samme (eller lignende) tekniske spesifikasjonene i maskinvaren som 12-tommers iPad Pro.

Hvis jeg skal presentere lanseringen av en spesialutgave-iPhone, Hvorfor skulle det ikke være en iPad SE (spesialutgave)? Så i september (sammen med iPhone 7) kan Apple kanskje lansere en ny iPad Air 3. Selv om navnet er det minste av det, er det brukerne ønsker innovasjon, teknologi og maskinvare som fortsetter å legge til med tusenvis underverk med programvaren. Rett folkens?

iPad

Som publisert i 9to5mac, vil den nye 9,7-tommers iPad inkludere et design som er kompatibelt med iPad Pro høyttalersystem (en i hvert hjørne), en lysere skjerm med Apple blyantkompatibilitet, a Smart kontakt for smarttastaturet, 12MP kamera, 4K-opptak og en A9X-prosessor.

Hva heter den nye 9,7-tommers iPad-en?

For å fullføre, deler vi med deg en undersøkelse om det mulige navnet på den nye iPad. Hva tror du nettbrettet vil hete? Jeg spiller den, og jeg velger iPad Special Edition. Din tur!