Den nye betaen til iOS 10.3 vil avsløre en mørk modus

Vi var bare vitne til det en serie tweets fra hĂĽnden til et Apple-informasjonsfilter, som etterlater oss to veldig saftige overskrifter, og vi kunne ikke unngĂĽ ĂĽ fortelle deg. Kodenavnet for denne betaen er Erie og vi har forelsket oss.

I disse tweets sier Sonny Dickson at denne betaen vil se lyset om to uker og gjøre et av de mest spennende ryktene til virkelighet: mørk modus treffer iPhone.

Beste fotograferingsapper iPhone 7 og 7 Plus.

Endelig kan vi se et ønske

Denne drømmen er ikke mindre enn en mørk modus for vür iPhone og iPad. Denne modusen kommer under navnet kinomodus men dette er ikke den eneste funksjonen som beta gir.

Denne modusen er ledsaget av et popcorn-ikon i Kontrollsenteret, alt en kinomodus. Sannheten er at de mørke modusene til selskapene vanligvis für navnet kino-modus, sü dette navnet overrasker oss ikke i det hele tatt.

sonny dickson mørk modus

Informasjon er bekreftet

Ledsagerne til 9to5mac har snakket med Sonny for ĂĽ kontrastere tweetsene hans Og han har gjort det klart at informasjonen kommer fra en kilde som har fungert bra for ham i det siste.

Apple normalt har tidligere utgitt versjoner av iOS-oppdateringer for selskaper ĂĽ teste, og det betyr at noen ansatte kan ha privilegert tilgang til betas.

iPhone-7-1-640x336

Ingenting mangler for ĂĽ vite om det er sant

Gitt viktigheten av denne informasjonen kan vi anta at 10. januar vil vi finne ut om det er sant eller ikke, nĂĽr utviklerne fĂĽr teste det med hendene.

Spor | 9to5mac.com