Uncategorized

Den nye Diet Coda-appen for iPad nå tilgjengelig i App Store

Nettutviklere og Mac-brukere er heldige. IPad-appen Kosthold Coda er allerede tilgjengelig i App Store og beholder de fleste funksjonene som kodeditoren har i skrivebordsversjonen. De legger også til de mest brukte funksjonene og tegnene til iPads standardtastatur, slik at du alltid har dem for hånden.

Diet Coda iPad

En av de beste funksjonene i Kosthold Coda Det er muligheten for å redigere filene fra FTP- og SFTP-servere, samt endre tillatelser, redigere navnet osv. Det lar deg også utheve syntaks for HTML, CSS, JS eller PHP-koden, og de lover mer.

Applikasjonen lar deg velge kodebiter og flytte dem til din smak. Ogs√• Kosthold Coda Den har muligheten til √• s√łke og erstatte og gir oss muligheten til et stort forst√łrrelsesglass for √• gj√łre det lettere √• flytte mark√łren.

Vi kan heller ikke glemme en stor egenskap ved Kosthold CodaEttersom det er ‘Air Preview’, kan du bruke iPad som en andre skjerm og forh√•ndsvise i sanntid nettet du programmerer i Coda 2 p√• Mac-en.

Her er Diet Coda-videoen for iPad:

Coda er en av de beste applikasjonene for nettdesignere som bruker Mac, og det er vi sikre på Kosthold Coda har landet hardt på App Store. Med nesten alle funksjonene til skrivebordsversjonen, kan ikke iPad-applikasjonen gå glipp av nettbrettet ditt. I tillegg er det optimalisert for Retina Display av den nye iPad-en.

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU