Den nye FIFA for Android kommer 22. september

Du-kan-bestemme-hvordan-ditt-team-feirer-et-mål

Jeg husker fremdeles da jeg spilte f√łrst FIFA p√• min Android. Det var et helt nytt fotballspill som revolusjonerte hele systemet litt og det ble sett at kvalitetsspill kunne lages og at de kj√łrte p√• smarttelefoner med ikke s√• h√łye spesifikasjoner. Jeg spilte dette spillet med Samsung Galaxy Ace, og hvis det ikke var helt riktig, m√•tte jeg slette halve minnet p√• telefonen for √• installere det, men jeg elsket √• spille. I l√łpet av √•rene har jeg allerede mistet litt smak for √• spille spill som dette p√• mobil, men uansett fortsetter jeg √• pr√łve hver av leveransene de tilbyr oss. P√• verdens st√łrste videospillstevne, E3, det introduserte det nye avdraget for mobile enheter.

Her kunne vi allerede se noen videoer som etterlot oss veldig gode f√łlelser, selv om spillet som var tilgjengelig der knapt var ferdig og det var funksjoner som ikke kunne brukes. Han nye FIFA har en brutal grafisk seksjon, og det gir oss veldig gode detaljer om spillerne, feltet, ballen og mye mer. Uten tvil er dette et av spillene med bedre grafikk som er p√• Android.

Vi har ikke klart √• teste spillsystemet, men det har blitt forenklet mye, og n√• har vi det 3 store knapper for √• utf√łre handlingene og panelet for √• bevege spilleren. Disse tar etter min mening mye plass p√• skjermen, og hvis du ikke har et smarttelefon med stor skjerm, det kan v√¶re vanskelig √• spille.

Endelig, og viktigst av alt, vil utgivelsesdatoen være 22. september i de to hovedbutikkene: Google Play og App Store.