contadores Skip to content

Den nye iPad Air 2 kan ha en anti-glare-skjerm

Produksjonen av iPad Air 2 kunne ha startet

Vi er i en tid der den nye generasjonen iPad ikke bare er nødvendig, men oppfordrer Apple (og mye). Med salget av nettbrettet som omdefinerte segmentet på sitt laveste nivå på mange år, trenger guttene til Cupertino å fornye sortimentet for å gjenvinne oppmerksomheten fra publikum som ser den andre veien. Og nå ifølge den siste informasjonen som ble publisert av Bloomberg, sa lanseringen Det ser ut til å være enda nærmere enn forventet.

Noen kilder som er blitt konsultert av nyhetsbyrået, har indikert det iPad Ai 2-produksjonen har allerede startet på Foxconn- og Pegatron-fabrikkene, som også er ansvarlig for å produsere andre enheter for Apple. Disse kildene peker også på at forsyningskjeden kan ha noen problemer for å tilfredsstille den første etterspørselen på grunn av den nye skjermen som er utviklet av Apple, som tilsynelatende ville ha en ny antirefleksjonsbehandling som ville bremse produksjonshastigheten.

ipad-air-2-produccion

På dette tidspunktet er kanskje ikke en gjenskinnsbeskyttet skjerm det beste alternativet hvis vi ser det. fra et visuelt synspunkt for bruk av spill og applikasjoner med stor visuell innvirkning, men det er sant at det samtidig kan være mye mer praktisk for forbruk av filmer og skrevet innhold, der Apple kanskje vil legge litt mer vekt.

IPad-en og dens store innvirkning blant profesjonelle

Selskapet har alltid tradisjonelt stolt på konferansene sine om virkningen tablettene har på faglige og akademiske miljøer, samt et enkelt leseapparat. Et tekstoptimalisert display kan være en ganske viktig bokstav hvis Apple ønsker å gjenopplive salget i denne sektoren. Det må sies at alle ryktene peker på Apple vil fornye både iPad Air og Mini-versjonen, som vil ha skjermer på henholdsvis 9,7 og 7,9 tommer.

Det må sies at det er få nyheter, når det gjelder design, som denne nye iPad Air 2 vil tilby som allerede i 2013 tok den samme estetikken som Mini Retina med sine skrå kanter og en betydelig reduksjon i vekt, rammer og generelle dimensjoner. Det antas også den nåværende prosessoren vil bli fornyet av A8, noe som på dette tidspunktet svært få tviler på, i tillegg kommenteres det fortsatt Apple kan redusere tykkelsen på tablettene ytterligere i tillegg til å inkludere Touch ID fingeravtrykssensorteknologi som til nå bare er på iPhone 5s, i hele sin iPad-familie.

ipad-air-2-produccion-2

Som diskutert i Bloomberg, kunne de fra Cupertino skille lanseringen av sine to modeller, med den hensikt at de ikke konkurrerer med hverandre. Dette kan posisjonere lanseringen av iPad Air 2 i oktober og forsinke den nye Mini med retina-skjermen til desember. Selv om det må avklares at dette siste ryktet er noe som antagelig ikke vil skje, på samme måte som det ikke skjedde i fjor med sine tidligere modeller.

Hva med muligheten for at den nye iPad Air 2 inneholder en skjerm med en ny antirefleksibel teknologi? Tror du det vil være til fordel for Apple-nettbrettet? Diskuter din mening med oss.