Den nye iPad-en blir som iPhone X: uten rammer eller Hjem-knapp og med Face ID

Alle Apple-fans er veldig begeistret for lanseringen av iPhone X, og ikke bare på grunn av funksjonene, for eksempel den nye A11 Bionic-brikken, Face ID, eller, spesielt, dets nye design. Spesielt blir vi oppmuntret fordi det kan bety en veldig viktig endring for alle produktene dine i ikke så fjern fremtid. Både funksjonalitet og fornyet utseende kan gi liv til selskapets nye produkter.

Det kan interessere deg | Hva om Mac og iPad hadde iPhone X-design?

I dette tilfellet er det ikke en dårlig avgjørelse, nettopp hvis de ble veiledet av dataene, ville de sannsynligvis gjort nøyaktig det samme. I visse tilfeller kan det selvfølgelig være noe rart, men det er mange produktlinjer som trenger en virkelig endring, for eksempel den som iPhone X har betydd for alle smarttelefonbrukere mot en enhet som har dispensert for ting som til nå vi vurderte som grunnleggende. Og nå er det iPad-svingen.

Den innovative teknologien som ga opphav til iPhone X er på vei til iPad

I følge informasjon gitt av Bloomberg, kan den kommende iPad ha flere funksjoner fra den nyeste iPhone. Noen av disse nye funksjonalitetene er for eksempel de nye Ansiktsgjenkjenning av ansiktet, muligheten til å bruke portrettmodus med fronten, blant mange andre.

Du kan like det | 5 raske måter å bruke multitasking med iOS 11 på iPad-en din

Selvfølgelig, til alle disse store mengder nyheter vil bli lagt en til, en ny design designet for å dra nytte av hvert eneste stykke av maskinvare som vil utgjøre hver nye iPad. Det eneste jeg håper er at Apple anstendig kan imøtekomme stor etterspørsel, og ikke som det gjør i disse dager med sin nye flaggskipstelefon.

Og du, hva vil du legge til den nye iPad-en?

via | MacRumors