contadores Skip to content

Den nye iPad mini kan ha samme design for å være billigere

De siste årene av kinoenes verden har vært preget av å være full av remakes, reboots eller leveranser av nye serier som så ut til å være glemt. Apple har gjort en veldig lik ting med produktene sine. Månedene før 2019 brakte enheter tilbake til livet som kan antas å være død. Dette er tilfelle MacBook Air og Mac mini.

Men det handler ikke bare om datamaskiner. Innen Apple tabletter iPad mini ønsker også å komme tilbake fra utrykkelse, den med en 7,9-tommers skjerm. Denne bevegelsen virker tullete med tanke på at det er en iPhone XS Max med et 6,5-tommers panel, men som inndataenhet kan det fungere veldig bra.

Gjennom det japanske mediet Macotakara, som har snakket med noen produsenter av tilbehørVi har kunnet vite at den nye iPad mini vil se nøyaktig den samme ut som fjerde generasjon.

Ingen overraskelser med den nye iPad mini

Ryktene antydet at femte generasjon iPad mini ville være kompatibel med Smart Keyboard og Apple Pencil. Selv om det fremdeles er en sjanse for at Cupertino-pennen fungerer, tastatur er ikke så sannsynlig. Når man sier at designen vil være nøyaktig den samme som den forrige, er tvilen rundt smartkontakten praktisk talt løst.

Basert på denne informasjonen har den forhåpentligvis en Touch ID fingeravtrykssensor og 3,5 mm hodetelefonkontakt, pluss en lynstil-kontakt. Den største endringen ville være i prosessoren, som ville bruke A10 eller A10X, variant brukt i iPad Pro 2017. Den siste iPad mini, utgitt for 4 år siden, har A8-prosessor.

Det største insentivet til å kjøpe det ville være i prisen, som vil være unormalt lavt for de med Apple-produkter. En god måte å tiltrekke brukere til økosystemet ditt og å leie tjenestene deres.