Den nye iPad Pro har en alvorlig feil: Smart Connector

Den nye iPad Pro har kommet med et imponerende design og uovertruffen kraft. Nå har vi også USB-C at selv om den ennå ikke er perfekt, har den mye rom for forbedring med iOS 13. Imidlertid det er noe som gjør at den ikke blir perfekt.

Vi snakker om Smart Connector, den kontakten som inkluderer iPad Pro som ble født full av muligheter som ser ut til å ha dødd med den nye iPad Pro. Apple hadde en interessant kontakt som bare brukes til å koble til tastaturet.

Det kan interessere deg | 4 grunner til at iPad Pro 2018 er det beste nettbrettet på markedet

Smart Connector er bare gyldig for å koble til Apple-tastaturet

Når Apple introduserte Smart Connector vi alle så i den mange muligheter, spesielt for å koble tilbehør til iPad Pro og at de bruker denne porten for å skaffe strøm, det vil si at de ikke trenger å ha et batteri.

Helt sikkert det er ideelt for tastaturer, vil du aldri gå tom for batteri siden de bruker det fra iPad, Apples eget tastatur fungerer på denne måten. Den nye plasseringen av porten betyr imidlertid at den ikke lenger har flere funksjoner.

Smart-kontakten er ikke bare vant med strøm, men også til å lade iPad-en selv. Et av få tilbehør som dukket opp for iPad Pro var ** et Logitech-stativ som ladet iPad ** takket være kontakten.

Dette kan gjøres fordi Smart Connector var plassert på den ene siden, men på den nye iPad Pro ligger den på baksiden, noe som gjør det utilgjengelig.

Det ser ut til at Apple har gitt opp Smart Connector, det stemmer at det nesten ikke var noe tilbehør for å dra nytte av det, men ikke en gang Apple selv ser ut til å ha promotert det. IPad Pro-kontakten er relatert til en enkelt funksjon, for å mate det offisielle Apple-tastaturet.