Vil du ha str√łm og iOS?  Ikke kj√łp en iPhone

Den nye iPad Pro har like kraftig ytelse som MacBook Pro

Apple introduserte en tredje generasjons iPad Pro med en renovert designansiktsgjenkjenning Face ID og en veldig kraftig prosessor A12X Bionic. Denne brikken er så kraftig, den tilbyr ytelse som kan sammenlignes med den 15-tommers MacBook 2018.

I denne artikkelen vil vi gjennomgå Geekbench-poengsummene oppnådd av iPad Pro Apple avduket for et par dager siden på den spesielle begivenheten 30. oktober. I tillegg vil vi også snakke om de mest interessante tekniske spesifikasjonene.

Det kan interessere deg | Magien med Apple Pencil 2 og dens eksklusivitet med 3. generasjon iPad Pro

2018 iPad Pro Geekbench-resultater

Den nye iPad Pro fra 2018 har oppnådd en poengsum på 5.025 poeng i de individuelle testene av en kjerne. Når det gjelder flerkjernetestene, fikk iPad Pro en poengsum på 18.106 poeng. Testene er basert på flere tester og oppnår et gjennomsnitt av resultatene.

Med disse Benchmark-score blir 2018 iPad Pro det raskeste og kraftigste nettbrettet noensinne. Ytelsen er, som vi nevnte tidligere, jevn sammenlignbar med ytelsen til 15-tommers MacBook Pro-modeller med seks-core Intel Core i7-brikker.

I den f√łlgende sammenligningstabellen kan du se hvordan resultatene fra iPad Pro Benchmark er nesten like h√łye som resultatene fra 2018 15-tommers MacBook Pro. For sin del, og naturlig nok, b√•de iPhone XS og iPhone XS Maks er litt lavere enn nettbrettet.

Apple har introdusert en 11-tommers iPad Pro-modell og en 12,9-tommers modell. Begge har lagringskapasitet p√• 64 GB, 256 GB, 512 GB og 1 TB. 1 TB-versjonen har 6 GB RAM, mens de andre modellene har 4 GB RAM. De er tilgjengelige i s√łlv og plassgr√•, og vil treffe markedet senere 7. november. Du kan finne kostnadene fra denne prislisten for hver modell.

Spor | Macrumors