Den nye iPad Pro vil ha det samme tredobbelte bakkameraet som iPhone 11

iPad P ^ roKilde: Apple

I fjor gjennomgikk iPad Pro en større redesign som endret måten vi ser på Apple-enheten fullstendig. Nettbrettet la til slutt bak seg de store rammene for å ta i bruk et mer kompakt og enkelt format. I prosessen gjorde det også spranget til Face ID som en biometrisk sikkerhetsløsning, noe som antydet det Touch ID-sensoren ville vike for TrueDepth, ansvarlig for å identifisere ansiktene våre.

I tillegg til å forbedre sikkerheten, gjorde TrueDepth-sensoren også et betydelig sprang fra FaceTime-kameraet. Vi kunne nå ta bilder med enda høyere kvalitet og med muligheten til å bruke portrettmodus. Det bakre kameraet, derimot, kan ikke en gang nå portrettmodus på iPhone XR med en enkelt sensor. Selv om dette kan endre seg så snart neste iPad Pro ankommer, kan spesifikasjonene inneholde et tredobbelt bakkamera.

I følge en rapport innhentet av Macotakara er det mulig at neste iPad Pro vil ha samme kamera som iPhone 11, noe som vil tillate en stor forbedring ikke bare i kvaliteten på fotografiene, men også i augmented reality-applikasjoner, noe Apple kanskje er veldig interessert i. Et slikt kamera kan forbedre ytelsen til enheten når du jobber med 3D-design gjennom RA, noe som kan være en veldig god grunn til å integrere dette designet i iPad Pro.

Face ID iPad

Det kan interessere deg | IPhone XI-kameraer kan være dårligere enn forventet på grunn av kansellering av større Apple-kontrakt

På dette tidspunktet ser det ut til at vi fortsatt diskuterer om et nettbrett skal ha et kamera eller ikke. Nå bør vi imidlertid tenke på kameraet som ett verktøy til i iPad Pro. Det er sant, det er kanskje ikke det mest behagelige, men takket være det kan vi skanne dokumenter raskt, bruke augmented reality, ta bilder uten å måtte ta telefonen, og alt som kommer til hjernen. Dermed ville en slik oppgradering for den kommende iPad Pro være velkommen.