Den nye kunngjøringen av Surface, Microsoft-nettbrettet

Det virker som om det har gått mange måneder siden Microsoft la fram sitt forslag for nettbrettet. Den etterlengtede overflaten har vist oss fordelene med Windows 8 siden før sommeren, og det er bare ti dager igjen slik at vi kan teste hvordan det er.

Som mange av dere kanskje vet, det forventede Microsoft-nettbrettet skal i salg neste 26. oktober, tre dager etter at Apple presenterer en påstått iPad Mini som gir enorme forventninger.

Faktisk har vi allerede vært i stand til å se den første offisielle kunngjøringen av Microsoft-nettbrettet, hvor noen av dens viktigste dyder blir avslørt: fargene og tastaturdekselet, som vil gi mye å snakke om. Det er riktig at vi for noen dager siden presenterte de første filtrerte annonsene som viser egenskapene til Windows 8, men denne gangen fokuserer reklamen på det ytre utseendet og følelsen av nettbrettet.

Her har du den første offisielle kunngjøringen av Surface, Microsoft-nettbrettet. personlig, Jeg forventet at de skulle fokusere mer på applikasjoner og i mulighetene som et produktivt verktøy, men man ser at de vil forlate alle disse egenskapene for fremtidige kunngjøringer.

Hva tror du? Noen kan synes det er for rørende, rytmisk eller hektisk. Det vi intuiterer er det Microsoft ønsker å bevege seg bort fra bildet av et seriøst og stillestående selskap i fortiden at det har projisert det siste tiåret.

Står vi overfor den største rivalen som vil bli målt med iPad denne julen og 2013? Alt ser ut til å indikere ja. Jeg tror inderlig at nøkkelen til vinneren vil være i hvis Windows 8 for Surface kan tilby viktige nyheter. Kampen om avanserte nettbrett er i ferd med å begynne, igjen.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!