Den nye mote kommer: påvirkere av coronavirus

Epidemien av coronavirus 2019-nCoV Det skaper bekymring over hele verden, med tilhørende refleksjon på sosiale nettverk.

Instagram, der utseende og stil er nøkkelen, har sett vises påvirkere med maske i publikasjonene

Et eksempel er infuktoren @jeii_pong på bildet over, som fra Instagram-kontoen hennes gir tips for bruk av masken til sine 423 000 følgere, mens han tok bilder i en elegant positur.

Stemmer WhatsApp fra helsedepartementet om koronaviruset?

Faktisk er bruken av ansiktsmasker relativt vanlig i mange områder av Asia om vinteren, og nok mennesker bruker dem for å unngå influensa og forkjølelse infeksjoner, som et tegn på vurdering.

Det er ikke så rart å se bilder og historier med disse ansiktsmasker, men med coronavirus har det økt betraktelig, og til og med bruk hashtaggen #coronavirus å gå ut på søk.

Sammen med bildene er ofte tips mot coronavirus inkludert måte å vaske hender eller symptomer å vurdere.

Andre påvirkere av et lavere nivå foreslår forskjellige tilnærminger.

I tilfelle youtuber @ gloria.cmy (42 700 følgere) lastet opp et bilde av hans daglige dag i en fastfood-restaurant, og @ashleyema (13 800 følgere) benyttet anledningen til å bekjempe avslaget som kinesere og andre asiater lider i visse situasjoner:

Bilde - Den nye mote er her: påvirkere av coronavirus

Enkelte publikasjoner er uventede, for eksempel beretningen om @lupita_marin__ (426 000 følgere), som har satt på seg en maske med bikini og støvler, eller @ terataka2018 (822 000 følgere), en hund beskyttet mot coronavirus:

Bilde - Den nye mote er her: påvirkere av coronavirus

Det er vanskelig å klassifisere disse “påvirkere av koronavirus”, i noen tilfeller utnytter de helt klart viruset for å gjøre seg kjent, noen tilbyr råd og andre viser bare hvordan det har påvirket deres daglige liv.

Det er også påfallende @coronavirusplague og lignende, som samler memes om sykdommen.

Tatt i betraktning at det har forårsaket hundrevis av dødsfall og betydelig sosial alarm, er det kanskje ikke den beste tilnærmingen.

Bilde - Den nye mote er her: påvirkere av coronavirus

Internett har blitt fylt med ressurser i møte med denne trusselen, inkludert online kart over virkningen av coronavirus, men også ganske mye mediestøy.

Mens holdningen til noen påvirkere er noe overfladiskVi må ikke glemme at Instagram er et nettverk orientert mot underholdning og ikke til informasjon.

Forhåpentligvis i løpet av noen uker vil 2019-nCov-viruset bli kontrollert, men i mellomtiden har det ikke bare forårsaket menneskelige tap, det har også påvirket teknologisektoren, inkludert LGs kunngjøring om at det ikke vil delta på MWC for å unngå koronaviruset.

Instagram angir nå om informasjonen er falsk

Hva synes du om den nysgjerrige mote som påvirkere følger? Er du overrasket over at de vises på Instagram med masker på?