Den nye Nexus har ikke trådløs lading.  Dette er grunnen

Den nye Nexus har ikke trådløs lading. Dette er grunnen

Både Nexus 5X og Nexus 6P har ankommet uten en av funksjonene som de tre forgjengerne hadde med seg: trådløs lading. Google besvarte noen av spørsmålene fra brukerne om sine nye modeller, og blant dem forklarte hvorfor disse to terminalene har forlatt dette alternativet.

Det er ingenting som er så skuffende som å se en produsent fjerne en forbedring den hadde implementert på sine tidligere modeller. Vi har sett det i år på modeller som den nye Moto G, som eliminerte stereohøyttalere til fordel for andre funksjoner; eller Samsungs nye avanserte modeller, som ikke inkluderte microSD-støtte.

Trådløs lading er kanskje ikke så utbredt som andre funksjoner, og at få brukere vil savne den, men sannheten er at en nyttig funksjon som er nysgjerrig på at Google bestemmer seg for å klare seg uten den etter å ha inkludert den i de tre tidligere utgavene.

nexus 5 nexus 6 størrelse

De to siste Nexus-modellene inkluderte trådløs lading. / © ANDROIDPIT

I Reddit-runden med spørsmål og svar har Google deltatt på brukerkommentarer om de to nye modellene, og blant de viktigste klagene som ble gjentatt var at det ikke var trådløs lading i den nye Nexus, som Google har svart på som følger:

Vi la til trådløs Qi-lading fra N4 fordi å introdusere en USB-type B var en plage (hvilken vei går det?) I årets Nexus har vi inkludert USB-type C, som er reversibel og det er ikke nødvendig å tenke hvilken vei det er. enn legg den inn. Og den lader mye raskere: 1% til 100% på 97 minutter på Nexus 6P (de første ~ 45 minuttene av lading er spesielt raskt). Mens trådløs lading gjør terminalene bredere. Så enkel lading + hurtiglading + tynn optimalisering gjorde at vi valgte type C i stedet for trådløs lading.

Fra disse uttalelsene trekkes flere ting ut: først bruker det ikke som hovedpåstand at USB Type C fungerer på begge sider. Det er ikke en slik plage å finne ut hvilken vei kabelen skal gå, og det er absolutt ikke en tilstrekkelig grunn til å utelate trådløs lading.

Det er unektelig at den trådløse ladingen som USB Type C kommer med er veldig positiv, men antallet er ikke mye høyere enn andre hurtigladeterminaler som bruker Type B, for eksempel Galaxy S6 Edge +, som lader på mindre enn to timer også.

Til slutt er de to nye Nexus-telefonene ikke så slanke som Google gjør dem til å være. Den nye Nexus 5X har en tykkelse på 7,9 millimeter, et bra tall, men det er innenfor gjennomsnittet av flaggskipene som ble sett i år, så en ekstra i bytte for trådløs lading ville ikke vært dårlig.

Nexus 5X vs Nexus 6P 2

Tykkelsen på den nye Nexus faller innenfor gjennomsnittet av flaggskipene i 2015. / © ANDROIDPIT

Igjen er trådløs lading ikke et vesentlig aspekt i en telefon, og faktisk er bruken ikke så utbredt som andre funksjoner, men sannheten er at hvis vi vurderer at disse terminalene vil bli priset til € 479 og € 649 Den ekstra trådløse ladingen ville blitt verdsatt i dette tilfellet.

Hva synes du om denne avgjørelsen?