contadores Skip to content

Den nye og nyttige WhatsApp-funksjonen som foreløpig bare er tilgjengelig for iPhone

WhatsApp iPhone
I flere uker nådde de etterlengtede mørke modusene til WhatsApp brukere av Android og iOS 13. Og selv om mange brukere av begge operativsystemene allerede har byttet til denne versjonen, er det bare iPhone-brukere som har kunnet glede seg over en tilleggsfunksjon som fulgte med denne oppdateringen.

For de som allerede har prøvd det, er det en utrolig nyttig funksjon, kun tilgjengelig for iPhone, som til og med fortjente en egen melding da det vanligvis skjer med de fleste funksjonalitetene som kommer til plattformen. I seg selv har WhatsApp redesignet søkefunksjonene sine i appen for å finne riktig tekstmelding, foto, video eller fil fra tidligere samtaler.

WhatsApp har en flott funksjon som bare er tilgjengelig for iPhone

Nå er det mulig å se et tjenestelignende grensesnitt iMessage på iOS 13. Når du trykker på søkefeltet, lastes det inn forskjellige snarveier til forskjellige typer medier, fra bilder, GIF-er, nettlenker, videoer, dokumenter og lydfiler som tidligere er sendt i appen.

WhatsApp-oppdatering på iPhone

Til nå, ved å trykke på søkefeltet, kan brukerne søke etter et bestemt ord eller uttrykk fra en forrige melding fra en hvilken som helst bruker. Men oppdateringen har brakt muligheten til å begrense søket i samtaler med en spesifikk mottaker. For å gjøre dette, berør bare navnet ditt øverst på skjermen for å laste inn chatdetaljene og deretter på knappen “Søk chat”.

WhatsApp på iPhone

Med denne redesignen søker WhatsApp å gjøre alt veldig spesifikt når du søker i våre forrige chats. Det gir også muligheten til å velge mellom forskjellige foreslåtte medier og fordype deg i en type dokument eller medier som må finnes for en bestemt samtale.

Hva synes du om denne WhatsApp-redesignen for søkealternativet? Har du lagt merke til? Del i kommentarene!