contadores Saltar al contenido

Den nye oppdateringen av Call of Duty: Mobile bringer frem noen av nyhetene fra februar

Call of Duty Mobile-månen

Call of Duty: Mobile er en av årets sensasjoner, som ble lansert i slutten av 2019 og posisjonert seg som et av årets mest nedlastede spill. Activision ønsker imidlertid å fortsette streken, og for at de trenger nyheter, startet 2020 med stil, og nå er de kunngjort nye forbedringer kommer snart til spillet.

I spillets reddit-profil har selskapet vist noen av innovasjonene som venter oss både bug fixes og spennende nye arrangementer og til og med et nytt eksklusivt Call of Duty: Mobilt kart.

Alle nyhetene som kommer i februar til Call of Duty: Mobile

Hemmeligheten bak Call of Duty: Mobile i disse begynnelsene er å være den konstante oppdateringen med nye kart, kister og arrangementer, og gjennom hele februar vil det fortsette på denne linjen. Den første overraskelsen vil være en eksklusiv mana designet for Call of Duty: Mobile called Cage, det første helt nye kartet for spillet, selv om vi for øyeblikket ikke har noen utgivelsesdato.

bur call of duty

Det kan interessere deg | Call of Duty: Mobil når 170 millioner nedlastinger på bare to måneder

Imidlertid, hvis vi har andre planlagte nyheter som har en utgivelsesdatoDette er alt vi vet kommer til Call of Duty: Mobile de neste ukene:

  • Fra 20. januar til 9. februar: Lunar Festival-arrangementer.
  • Fra 27. januar til 2. februar: pinne- og steinmodus.
  • Fra 31. januar til 6. februar: Prop Hunt-modus kommer tilbake!
  • Fra 31. januar til 13. februar: XS1 Goliath Scorestreak Challenge.
  • Fra 3. februar til 9. februar: BR Sniper Challenge-modus.

Som vi ser har vi en start på måneden full av hendelser i Call of Duty: Mobile og antagelig i slutten av februar kommer det forventede nye kartet utelukkende designet for franchisen til mobilenheter. År 2020 kunne ikke ha startet bedre for Call of Duty: Mobile.