Den nye Siri vil lære å uttale navnene

Som du allerede vet, iOS 7 vil integrere en mye forbedret og utviklet Siri. I den nåværende betaen til iOS 7, Siri ber brukere om hjelp til å vite hvordan man uttaler navn og lar deg også fortelle “Det er ikke slik det uttales [cualquier nombre]”. Selv om dette kanskje ikke virker som en stor sak, vil forhåpentligvis i den endelige versjonen bli drept visse detaljer som gjør at Apples stemmeassistent uttaler navnene, og dermed gir en bedre opplevelse for brukerne.

Siri vil lære å uttale navn på iOS 7

Å lære å uttale navn er ikke den eneste nye funksjonen som Siri vil ha i iOS 7. Blant de nye funksjonene finner vi også evne til å kontrollere noen aspekter ved systemkonfigurasjon, for eksempel å slå av WiFi eller slå på lommelykten. Siri vil også gi oss beskjed om at hun vil deaktivere seg selv hvis vi aktiverer flymodus. Jeg håper at det over tid vil være mulig å fortelle Siri om å bytte til en mer energieffektiv modus som slår av alle eksterne funksjoner eller deaktiverer applikasjoner som for eksempel krever mer nedlastning av data. En annen funksjonalitet som jeg ser som ville være nyttig, er å kunne fortelle Siri om å lukke alle applikasjoner eller starte enheten på nytt.

Fordi Siri er basert på ekstern funksjonalitet, er det mulig å oppgradere funksjonene uten å måtte oppgradere systemet, med mindre funksjonaliteten innebærer å endre den grunnleggende måten den samhandler med iOS. Jeg er ikke ekspert, så jeg har ikke perfekt kontroll over hvordan Siri aktiverer funksjonene eller hva den kan kontrollere, men jeg antar at den vil ha noen retningslinjer for telekomleverandører, så jeg vet ikke om Siri noen gang vil kunne deaktivere tjenester av data fra vår mobilforbindelse. Likevel, ville det ikke være hyggelig å ha en smartere assistent enn Siri for øyeblikket er?

siri

Kanskje, mens de kommenterer Padgadget, er det mest interessante å be Siri om å gjøre noe som åpenbart er anerkjent, men foreløpig ikke er mulig. For eksempel vil jeg at du varsler meg hvis jeg må forlate tidlig for å komme til en avtale, fordi trafikken er dårlig, og det er sannsynligvis sent. Ville det ikke vært flott om han kunne gjort noe sånt?

Og du, hvilke funksjoner vil du at Siri skal ha i iOS 7 eller i ikke alt for fjern fremtid? Fortell oss inntrykkene dine og hva du vil be Apple om å inkludere i stemmeassistenten.