Uncategorized

Den nye WhatsApp lar deg sende opptil 30 bilder av flippen

I år har WhatsApp bestemt seg for å skaffe batteriene og dekke de spesielle manglene for å konsolidere seg – hvis det var nødvendig – i ikke bare den mest brukte meldingsappen, men også den beste. For å gjøre dette de siste timene WhatsApp har gitt ut en kraftig ny oppdatering Det vil tillate oss, blant mange andre ting, å sende meldinger offline, det vil variere måten vi lagrer multimediefiler på, sender opptil 30 vedlagte bilder samtidig og bruker Siri til å lese og skrive meldinger. Vi forteller deg alle nyhetene i detalj.

Sende meldinger når du er frakoblet

Selv om denne funksjonaliteten ikke er ny generelt siden den tidligere eksisterte i Android, fra nå av iOS-brukere kan skrive meldingene våre når vi ikke har noen forbindelse. Dette var utvilsomt den mest forespurte brukeren av WhatsApp, som så at for eksempel når de var i heisen, tillot ikke appen dem å skrive før dataene ble gjenopprettet.

photo_2017-01-24_08-47-36

Egentlig var den implementerte løsningen enkel: meldingene vi skriver vil være på vent, og blir sendt automatisk så snart forbindelsen er gjenopprettet.

Ny måte å lagre multimediefiler på

Selv om WhatsApp generelt er en smidig app, mengden filer som vi utveksler gjennom kommunikasjonen, betyr at applikasjonen til slutt ender opp med for mye. Derfor kan vi fra nå av gå til et nytt alternativ som ligger i Innstilling > Databehandling og lagring > Oppbevaring og velg samtidig innholdet i en bestemt chat – individuell eller i gruppe – for å tømme den.

photo_2017-01-24_08-47-40

Til nå kunne vi generelt velge om vi lagrer filene som ble sendt til WhatsApp, ved å konfigurere dem fra eller ikke Innstilling > samtaler og der for å aktivere eller deaktivere lagring av filer, fra nå av vil alt være mye mer enkelt og personlig.

Sender opptil 30 bilder samtidig.

En annen av de mest ønskede forespørslene fra WhatsApp-brukere er dette. Til nå var det bare 10 bilder som kunne sendes i ett skudd, et nummer som ofte kom til kort, noe som gjorde bildeoverføring til en kjedelig prosess. Men siden denne nye oppdateringen, vi kan sende opptil 30 bilder av flippen.

I alle fall skal det huskes at WhatsApp reduserer kvaliteten på fotografiet, så det er ikke en ideell metode å dele fotobiblioteket ditt heller.

Med Siri kan vi skrive og lese meldinger

Hver gang Siri skaffer seg mange funksjoner, og dette var utvilsomt en av stjernebruken. Med det vi bruker WhatsApp, vil sikkert flere enn en bruke den til å kommunisere mens du kjører – vær forsiktig med dette, at distraksjoner bak rattet er farlige uansett om vi skriver eller dikterer.

enable-siri-whatsapp-590x340

Med denne nye oppdateringen WhatsApp blir med i serien med apper som kan integreres for bruk med vår virtuelle Siri-assistent, slik at vi fra nå av kan diktere og lese WhatsApp-meldingene våre bare ved å spørre Siri.

siri-whatsapp-meldinger-590x340

Hvordan gjøre det? Det første av alt vil være å ha enheten vår oppdatert med iOS 10 og deretter gå til justeringer > Siri >Applikasjonskompatibilitet for å aktivere denne nyttige funksjonen.

Spor | Nyhetertips på iPhone

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK